Siirry pääsisältöön
Deep Roots Riesling 2022
Täältä voit helposti tilata Deep Roots Riesling 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Deep Roots Riesling 2022

Saksa Pfalz Riesling Pullo 750 ml 12% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Riesling

Om Deep Roots Riesling 2022

Syvälliset juuret Riesling 2022 on ainutlaatuinen viini, joka kunnioittaa perinteitä ja osoittaa sen kautta luonteisen suuruutensa. Tämä rypälelajike vaatii vankkaa perustaa, ja Deep Roots Riesling todella ammentaa voimansa syvistä juuristaan. Tämä vuosikerta on erityisen merkillepantava, koska se kietoo yhteen täyteläisen aromin, raikkaan maun ja kiehtovan tuoksun.

Deep Roots Rieslingin alkuperä on Härkomst, mikä viittaa sen juurille, jotka yltävät syvälle perinteeseen ja alueen ainutlaatuiseen maaperään. Tämä viini kunnioittaa viinintekijöiden taitoa ja alueen perinteitä, mikä tekee siitä ensiluokkaisen valinnan viinin harrastajille ja nautiskelijoille.

Deep Roots Rieslingin maussa ja tuoksussa on hämmästyttävän monipuolinen tausta. Se tarjoaa raikkaita sitruunan ja vihreän omenan vivahteita, jotka sekoittuvat hienovaraisesti tyylikkääseen mineraalisuuteen. Tämä tasapainoinen yhdistelmä antaa viinille ainutlaatuisen ja houkuttelevan karakterin.

Tämä Riesling-viini on ihanteellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen raikas hapokkuus ja hedelmäinen aromi sointuvat täydellisesti äyriäisten, kala- ja siipikarjan sekä mausteisten ruokien kanssa. Se myös täydentää erinomaisesti kevyiden salaattien ja tuoreiden pienten juustojen makua.

Paras tapa nauttia Deep Roots Riesling on tarjoilla se optimaalisessa lämpötilassa, noin 8-10 astetta. Tämä lämpötila varmistaa, että viinistä tulee täydessä kukoistuksessaan, tarjoten upean makuelämyksen jokaiselle kuljettajalle.

Deep Roots Riesling 2022 on viini, joka on juurtunut perinteisiin ja tarjoaa samalla ainutlaatuisen ja maistelevan kokemuksen. Sen monimuotoiset maut ja hienostunut tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille viinin ystäville, jotka haluavat kokea jotain erityistä ja vaikutusvaltaista. Nauti tästä syvien juurten viinistä ja anna sen viedä sinut matkalle makumaailman syvyyksiin.

Täältä voit helposti tilata Deep Roots Riesling 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.