Siirry pääsisältöön
AUSSIE Great White Chardonnay
Täältä voit helposti tilata AUSSIE Great White Chardonnay lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

AUSSIE Great White Chardonnay

Australia South Eastern Australia Chardonnay Pahvipakkaus 1000 ml 12.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pahvipakkaus
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om AUSSIE Great White Chardonnay

AUSSIE Great White Chardonnay on korkealaatuinen australialainen viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja unohtumattoman maistelukokemuksen. Tämä chardonnay-viini on peräisin Australian yrttisestä ja auringonpaisteisesta Etelä-Australiasta, ja se heijastaa alueen rikkaita viininviljelyperinteitä ja -maisemia.

AUSSIE Great White Chardonnayn maussa on voimakas persikkainen ja aprikoosinen sävy, joka yhdistyy taitavasti tammen vaniljaisiin vivahteisiin. Viinin täyteläinen ja kevyesti kermainen rakenne antaa sille pehmeän ja miellyttävän suutuntuman. Puhdas ja raikas hapokkuus tasapainottaa täydellisesti chardonnayn täyteläisen hedelmäisyyden, antaen viinille elegantin ja houkuttelevan luonteen.

AUSSIE Great White Chardonnayn tuoksussa voi aistia kypsien trooppisten hedelmien ja sitrushedelmien aromit, jotka sekoittuvat hienosti pehmeisiin mausteisiin ja tyylikkääseen tammisuuteen. Viini houkuttelee nenääsi ja herättää mielikuvia auringonlaskun rannoista ja raikkaasta merituulesta.

Tämä upea chardonnay sopii loistavasti monenlaisen ruoan kanssa. Sen runsaat hedelmäiset sävyt ja pehmeä kermaisuus tekevät siitä täydellisen kumppanin kalaruoille, vaalealle lihalle ja pehmeille juustoille. Suosittelemme tarjoamaan tätä viiniä viilennettynä noin 10-12 asteessa, jotta sen rikas maku ja tuoksuvivahteet pääsevät täysin oikeuksiinsa.

AUSSIE Great White Chardonnay kutsuu sinut unohtumattomalle matkalle australian laajoihin viiniviljelyalueisiin ja tarjoaa sinulle nautinnollisen ja monipuolisen viinikokemuksen. Tutustu tähän ainutlaatuiseen chardonnayhin ja anna sen vietellä sinut aistikkaaseen makumaailmaan!

Täältä voit helposti tilata AUSSIE Great White Chardonnay lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.