Siirry pääsisältöön
A. Le Coq Premium Select
Täältä voit helposti tilata A. Le Coq Premium Select lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

A. Le Coq Premium Select

Latvia Purkki 330 ml 4.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
33%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om A. Le Coq Premium Select

Le Coq Premium Select on laadukas olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä olut valitaan vain parhaista raaka-aineista ja sen valmistuksessa käytetään perinteisiä menetelmiä, jotka takaavat korkean laadun.

Le Coq Premium Select on peräisin Virosta, joka on tunnettu rikkaasta olutkulttuuristaan. Tämän oluen juuret ulottuvat syvälle Viron perinteisiin, ja se kunnioittaa paikallista olutperinnettä. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu ovatkin kotioloissa nautiskeltavaksi sopivaa laatuolutta.

Le Coq Premium Selectin maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Sen tasapainoinen maltaisuus ja hienovaraiset mausteet tekevät siitä erityisen herkullisen ja miellyttävän nautittavan. Oluen täyteläinen humalointi antaa sille sopivan säväyksen katkeruutta, joka täydentää sen harmonisen makuprofiilin.

Le Coq Premium Selectin tuoksu on houkutteleva ja hienostunut. Sen hedelmäiset ja maltillisen mausteiset aromit kutsuvat sinut tutustumaan tarkemmin tähän ainutlaatuiseen olueen. Sen raikas ja miellyttävä tuoksu lupaa ilahduttaa haisteluaistejasi ja valmistaa sinut odottamaan ensimmäisen siemauksen nautintoa.

Le Coq Premium Select on täydellinen valinta erilaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja moniulotteinen aromiprofiili tekevät siitä täydellisen kumppanin liharuokien, grilliruokien ja voimakkaiden juustojen kanssa. Se myös täydentää hienosti kermaisia kastikkeita ja suklaisia jälkiruokia. Le Coq Premium Selectin herkulliseen makuelämykseen voi luottaa joka hetki.

Le Coq Premium Select olisi ideaali nautittavaksi hieman viilennettynä, noin 8-10 Celsiusasteessa. Tämä lämpötila korostaa oluen parhaita puolia ja takaa sen täyteläiset maut sekä raikkauden.

Le Coq Premium Select on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta olutta ja haluavat kokea Viron rikkaan olutperinteen. Sen ainutlaatuinen maku, hienostunut tuoksu ja monikäyttöisyys ruokaparina tekevät siitä erityisen suosittua niin olutharrastajien kuin ruokailijoiden keskuudessa. Anna Le Coq Premium Selectin viihdyttää makuaistejasi ja hemmotella sinua hienostuneella olutelämyksellään.

Täältä voit helposti tilata A. Le Coq Premium Select lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.