Siirry pääsisältöön
Cidraie Original Organic
Täältä voit helposti tilata Cidraie Original Organic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cidraie Original Organic

Ranska Normandie Pullo 330 ml 4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
58%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 5g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Cidraie Original Organic

Cidraie Original Organic on ainutlaatuinen juoma, joka tarjoaa sinulle todellisen makuelämyksen. Tämä herkullinen juoma on valmistettu luomutuotetusta omenasta, joka antaa sille ainutlaatuisen luonteensa ja raikkauden.

Cidraie Original Organicin alkuperä juontaa juurensa perinteisiin omenatarhoihin, joissa luonnonmukaiset viljelymenetelmät ovat keskeisessä roolissa. Jokainen omena on huolellisesti valittu ja valmistettu intohimolla, jotta jokainen lasillinen tarjoaa täydellisen tasapainon ja korkealaatuisen makuelämyksen.

Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu vievät sinut kauas maaseudulle, jossa omenan tuoreus ja makeus yhdistyvät täydellisesti. Cidraie Original Organicin raikas ja hedelmäinen maku on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat aitoja makuja ja luonnollisia ainesosia.

Tämä juoma sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi olla loistava kumppani monille ruokalajeille. Sen raikas maku sopii erityisen hyvin kalaruokien, salaattien ja kevyempien ruokien kanssa. Voit myös kokeilla sitä aperitiivina tai seuraksi juustotarjottimelle.

Cidraie Original Organic on parasta nautittuna viilennettynä, jotta sen raikkaus ja maku pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tarjoa sitä noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen herkät maut pääsevät täydellisesti esiin.

Cidraie Original Organic on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukkaita, luomutuotettuja juomia. Sen ainutlaatuinen maku ja luonnonmukainen valmistusprosessi tekevät siitä todellisen herkun kaikkien juomien ystävien iloksi. Nauti Cidraie Original Organicista ja anna sen kuljettaa sinut omenapuiden tuoksun ja maaseudun tunnelman pariin.

Täältä voit helposti tilata Cidraie Original Organic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.