Siirry pääsisältöön
Poppels Bryggeri Russian Imperial Stout
Täältä voit helposti tilata Poppels Bryggeri Russian Imperial Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Poppels Bryggeri Russian Imperial Stout

Ruotsi Västra Götalands länPartille kommun Pullo 330 ml 9.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
42%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Poppels Bryggeri Russian Imperial Stout

Poppels Bryggeri Russian Imperial Stout on vahva, täyteläinen olut, joka on juureva ja intensiivinen. Tämä olut yllättää sinut sen henkeäsalpaavalla alkuperällä, makulla, tuoksulla, ruokaparituksilla ja suositellulla tarjoilulämpötilalla.

Poppels Bryggeri Russian Imperial Stout on peräisin Ruotsista, jossa Poppelsin käsityöläispanimolla on pitkä perinne oluen valmistuksessa. Tämän oluen juuret kumpuavat Venäjältä, jossa venäläisillä keisareilla oli tapana nauttia vahvoista ja vaikuttavista tyylikkäistä oluista. Juoman alkuperä tarjoaa sinulle ikkunan menneeseen ja kulttuurin täynnä historiaa.

Tämän oluen maku on täyteläinen ja monimutkainen. Voit odottaa intensiivistä kahvi-, suklaa- ja lakritsimaista makuelämystä, joka täyttää suusi jokaisella siemauksella. Olut on sopivan humaloitu ja sen korkea alkoholipitoisuus antaa sille lämmittävän ja rikkaan maun.

Poppels Bryggeri Russian Imperial Stoutin tuoksu on houkutteleva ja hienostunut. Erikoisesti paahtuneen maltin tuoksu leviää lasista, mikä herättää mielihyvää ja odotusta ensimmäiselle kulaukselle. Hetkittäin huomaa myös tumman suklaan ja kahvin aromeja, jotka lisäävät juoman monimuotoisuutta.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi ruokaparien kanssa. Voit kokeilla sitä grillatun pihvin, tumman suklaakakun tai vahvan juustolajitelman kaverina. Makujen yhdistelmä täydentää toisiaan ja tarjoaa unohtumattoman yhdistelmän makuja suussasi.

Suosittelemme tarjoilulämpötilaksi noin 12-14 celsiusastetta. Tässä lämpötilassa juoma pääsee oikeuksiinsa ja sen maut ja tuoksut pääsevät täysin esiin. Olut sopii erinomaisesti viileisiin iltoihin tai rentoutumishetkiin hyvässä seurassa.

Poppels Bryggeri Russian Imperial Stout on olut, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä vahvan, täyteläisen ja monimuotoisen luonteensa ansiosta. Kokeile ja anna tämän oluen sulkea sinut lämpöönsä ja herättää mielikuvituksesi.

Täältä voit helposti tilata Poppels Bryggeri Russian Imperial Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.