Siirry pääsisältöön
Sancerre Les Pierris 2022
Täältä voit helposti tilata Sancerre Les Pierris 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sancerre Les Pierris 2022

Ranska SancerreLoiredalen Sauvignon blanc Pullo 750 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om Sancerre Les Pierris 2022

Sancerre Les Pierris 2022 on elegantti ja hienostunut valkoviini, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Tämä huippulaatuinen viini saa alkunsa Sancerren viinialueen kukoistavista tarhoista, joiden ainutlaatuinen maaperä ja ilmasto luovat täydelliset olosuhteet rypäleiden kukoistamiselle.

Lasissa Les Pierris 2022 paljastaa herkullisen ja moniulotteisen maun, jossa voi aistia trooppisten hedelmien, kuten passionhedelmän ja ananaksen, raikkaita sävyjä. Lisäksi tammikypsytyksen ansiosta viinissä esiintyy hienovaraisia vaniljan ja paahteisten aromien vivahteita. Runsas hapokkuus ja pitkä jälkimaku tekevät tästä viinistä täydellisen valinnan kaikille valkoviinin ystäville.

Les Pierris 2022:n hurmaava tuoksu täyttää huoneen heti, kun korkki avataan. Siinä voi aistia raikkaiden sitrushedelmien, kuten sitruunan ja greipin, sekä kukkien, kuten valkoisten kukkien ja akasian, tuoksuvia nuotteja. Tämä hienostunut tuoksumaailma kutsuu sinut uppoutumaan viinin moniulotteiseen makumaailmaan.

Tämä herkullinen valkoviini on täydellinen kumppani monenlaisille ruoille. Tarjoile Les Pierris 2022 kala- ja äyriäisruokien, kuten grillatun lohen tai rapujen, kanssa. Se sopii myös erinomaisesti kevyiden salaattien, kasvisruokien ja vaaleiden liharuokien seuraksi. Suosittelemme nauttimaan tätä viiniä viilennettynä noin 10-12 asteessa, jotta sen raikkaus ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Sancerre Les Pierris 2022 on viini, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän makua, tuoksua ja monipuolisuutta. Olipa kyseessä illallinen ystävien kanssa tai rentouttava hetki omassa seurassa, tämä viini varmasti täyttää kaikki odotuksesi. Astu Sancerren maagiseen maailmaan ja nauti tästä ainutlaatuisesta valkoviinistä, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Täältä voit helposti tilata Sancerre Les Pierris 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.