Siirry pääsisältöön
Timmermans Peach
Täältä voit helposti tilata Timmermans Peach lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Timmermans Peach

Belgia Pullo 250 ml 4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
42%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Timmermans Peach

Timmermans Peach on belgialainen perinteinen lambic-olut, joka hurmaa herkullisen persikan maulla ja tuoksulla. Tämä juoma on valmistettu parhaista, paikallisesti kasvaneista persikoista ja kypsytetty tammitynnyreissä. Timmermans Peach tarjoaa ainutlaatuisen maisteluelämyksen, joka sopii erinomaisesti nautittavaksi yksinään tai ruokajuomaksi.

Tämän oluen herkullinen persikan maku ja tuoksu vapautuvat avatessa pulloa, täyttäen ilman raikkaalla ja hedelmäisellä aromeilla. Ensimmäisestä siemauksesta lähtien voi aistia persikan makeuden ja hennon happamuuden, luoden tasapainoisen ja miellyttävän makuprofiilin. Persikan luontainen makeus yhdistyy täydellisesti lambic-oluen hienovaraiseen hapokkuuteen, mikä tekee tästä juomasta todellisen herkun.

Timmermans Peachin ainutlaatuinen herkullisuus tekee siitä täydellisen valinnan monien ruokien kumppaniksi. Tämä olut sopii erityisen hyvin hedelmäisten salaattien, kalaruokien ja vaaleiden liharuokien kanssa. Sen raikas persikantäyteisyys tasapainottaa ruokien makua ja luo miellyttävän harmonian.

Tämän juoman parhain nauttimistapa on viilennettynä. Suositeltu tarjoilulämpötila on 4-6 astetta Celsius. Tämä varmistaa, että persikan maun ja aromien rikkaus tulee täysin esiin.

Timmermans Peach on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia ensiluokkaisesta oluesta, jossa yhdistyvät persikan raikkautta ja perinteisen lambic-oluen ainutlaatuisuutta. Kokeile tätä herkullista juomaa ja anna itsesi viedä matkalle persikoiden maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Timmermans Peach lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.