Siirry pääsisältöön
Raimonda Barbera d’Alba 2021
Täältä voit helposti tilata Raimonda Barbera d’Alba 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Raimonda Barbera d’Alba 2021

Italia PiemonteBarbera d'Alba Barbera Pullo 750 ml 14.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Barbera

Om Raimonda Barbera d’Alba 2021

Raimonda Barbera d'Alba 2021 on täydellinen valinta viinirakastajille, jotka etsivät monipuolista ja herkullista nautintoa. Tämä viini kutsuu sinut matkalle Albaan, Italian kuuluisalle viinialueelle, ja tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen.

Alba on tunnettu juuri Barbera-rypäleistään, ja Raimonda Barbera d'Alba 2021 on täydellinen esimerkki tämän alueen erinomaisuudesta. Viini on valmistettu huolella valituista rypäleistä, mikä takaa sen korkean laadun ja maistuvan ominaisuudet.

Kun kaadat lasiin Raimonda Barbera d'Alba 2021, huomaat heti sen houkuttelevan tuoksun. Viinin eleganteissa aromeissa on vivahteita tummista kirsikoista, luumuista ja mausteista. Tuoksu tulee täydellisesti esiin jokaisessa siemauksessa.

Maullisesti tämä viini on täyteläinen ja tasapainoinen. Siinä on runsaasti tumman marjaisia makuja, kuten kypsää kirsikkaa, mustaherukkaa ja luumua, jotka sulautuvat hienosti pehmeään tanniinisuuteen. Viinin pitkä ja miellyttävän mausteinen jälkimaku tekee siitä täydellisen valinnan monien ruokien kanssa.

Raimonda Barbera d'Alba 2021 sopii erinomaisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Se täydentää täydellisesti esimerkiksi liharuokia, kuten pihviä tai grillattua lammasta. Voit myös nauttia sitä pastan, pizzan tai muiden italialaisten ruokien kanssa. Tämä viini tuo aterialle lisää syvyyttä ja nautinnollista makua.

Viini kannattaa tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa. Tämä lämpötila tekee viinistä raikkaamman ja helpommin juotavan.

Raimonda Barbera d'Alba 2021 on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat kokea Alban maagisen viinimaailman. Sen monipuolinen maku ja houkuttelevat aromit tekevät siitä elämyksen, jota et halua jättää väliin. Kääriydy mukavaan tunnelmaan ja nauti tästä herkullisesta viinistä yhdessä ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Raimonda Barbera d’Alba 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.