Siirry pääsisältöön
Château la Carelle  2019
Täältä voit helposti tilata Château la Carelle 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Château la Carelle 2019

Ranska BordeauxBlaye Côtes de Bordeaux Cabernet francCabernet sauvignonMalbecMerlot Laatikko 2250 ml 14% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Malbec, Merlot

Om Château la Carelle 2019

Château la Carelle 2019 on hienostunut ja tasapainoinen punaviini, joka kätkee sisäänsä ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini on valmistettu parhaimmista rypäleistä ja se kypsyy hitaasti tammissa, jotta sen maku ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Härkomst-ominaisuus viittaa viinin alkuperään ja Château la Carelle 2019 tulee juuriltaan Ranskan Bordeauxin alueelta. Alueen kuuluisa terroir tuo viiniin ainutlaatuisen maaperän ja ilmaston ominaisuuksia, jotka rikastuttavat sen makua ja antavat sille tyylikkään luonteen.

Viinin maussa voi havaita tyylikkään sekoituksen tummia kypsän marjan makuja, joiden välimaastosta löytyy hienovaraisia mausteita ja pehmeitä tanniineja. Château la Carelle 2019 on täyteläinen ja samalla elegantti, mikä tekee siitä täydellisen valinnan seurusteluun tai erityisiin tilaisuuksiin.

Doft-ominaisuus viittaa viinin tuoksuun, ja Château la Carelle 2019 tarjoaa houkuttelevan sekoituksen punaisia marjoja, kuten kirsikkaa ja luumua, sekä mausteisia ja hienostuneita meripihkan nuotteja.

Tämä upea punaviini on erinomainen valinta erilaisten ruokalajien kanssa. Sen täyteläinen rakenne ja hienostunut maku tulevat erityisen hyvin esiin liharuokien, kuten grillatun pihvin ja lammaspaistin, seurassa. Se sopii myös mainiosti kovien juustojen, kuten parmesaanin ja goudan, kanssa.

Viinin tähänastinen kypsyysluokka tekee siitä hyvän valinnan nautittavaksi heti tai sitä voi myös kellaroida ja antaa sen kehittyä entistäkin moniulotteisemmaksi. Parhaan makuelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Château la Carelle 2019 -viiniä lämpötilassa noin 16-18 astetta.

Kokonaisuutena Château la Carelle 2019 on viini, joka tarjoaa korkealuokkaisen ja tasapainoisen makuelämyksen. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat harmoniaa, tyylikkyyttä ja hienostuneisuutta viinilasissaan.

Täältä voit helposti tilata Château la Carelle 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.