Siirry pääsisältöön
Loimer Lenz Riesling 2022
Täältä voit helposti tilata Loimer Lenz Riesling 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Loimer Lenz Riesling 2022

Itävalta NiederösterreichKamptal Riesling Pullo 750 ml 12% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Riesling

Om Loimer Lenz Riesling 2022

Loimer Lenz Riesling 2022 on erinomainen valinta kaikille viininharrastajille, jotka arvostavat korkealaatuisia, täyteläisiä ja monipuolisia viinejä. Tämä hieno Riesling-viini tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen ja houkuttelevan tuoksun, jotka hurmaavat jokaisen viininystävän.

Härkomst - Loimer Lenz Riesling on peräisin Itävallan maaperästä, joka tunnetaan viinintuotannon erinomaisista olosuhteista. Loimer-panimo on omistautunut tuottamaan huippuluokan viinejä, ja tämä Riesling ei ole poikkeus. Viinin raaka-aineet tulevat parhailta viinitarhoilta, joissa viiniköynnökset kukoistavat ja tuottavat runsasta ja mehevää satoa.

Smak - Loimer Lenz Rieslingin maku on yhtä herkullinen kuin sen alkuperäkin. Siinä yhdistyvät raikkaus ja hedelmäiset sävyt, jotka täydentävät toisiaan tasapainoisesti. Viinin mausta voi erottaa sitruunan, päärynän ja hunajan vivahteita, jotka antavat sille miellyttävän makean ja hapokkaan luonteen. Tämä viini on täynnä eloisuutta ja runsasta makua, joka jää pitkäksi aikaa suuhun.

Doft - Loimer Lenz Rieslingin tuoksu kutsuu viininystävät nauttimaan sen ainutlaatuisesta aromista. Viinin tuoksussa voi aistia trooppisen hedelmien, sitrushedelmien ja keväisen kukkien vivahteita. Ne sekoittuvat herkullisesti yhteen ja luovat houkuttelevan ja raikkaan tuoksuelämyksen.

Mat och serveringstemperatur - Loimer Lenz Riesling on erinomainen valinta nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monenlaisille ruoille. Sen raikas hapokkuus ja täyteläinen maku tekevät siitä täydellisen kumppanin esimerkiksi äyriäisille, kaloille, vaaleille liharuoille ja juustoille. Viinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta, jotta sen maun ja aromin parhaat puolet pääsevät oikeuksiinsa.

Loimer Lenz Riesling 2022 on viini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen ja joka sopii täydellisesti niin arkipäivän rentoutumiseen kuin juhlallisiin tilaisuuksiinkin. Nauti tästä herkullisesta ja monipuolisesta viinistä yhdessä ystävien ja perheen kanssa, ja anna sen rikas maku ja aistilliset tuoksut ilahduttaa jokaisen illanvieton hetkistä.

Täältä voit helposti tilata Loimer Lenz Riesling 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.