Siirry pääsisältöön
Cerro Tinto
Täältä voit helposti tilata Cerro Tinto lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cerro Tinto

Espanja Pahvipakkaus 1000 ml 12.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pahvipakkaus

Om Cerro Tinto

Cerro Tinto on korkealaatuinen viinibrändi, joka tarjoaa herkullisia ja ainutlaatuisia viinejä. Brändin juuret juontavat syvälle perinteikkääseen taitoon, ja sen viinien hienostunut maku ja tuoksu kertovat vuosisatojen viinintuotannon perinteestä.

Cerro Tinton viinit ovat tunnettuja tarkoin valituista rypäleistään, jotka kasvavat kauniilla viinitarhoilla eri maailman kolkissa. Tämä monikulttuurinen tausta antaa viineille rikkaan ja moniulotteisen makupaletin. Laji on huomioitu myös viinien valmistuksissa, jossa käytetään moderneja valmistustekniikoita taaten laadukkaat ja tasapainoiset tuotteet.

Cerro Tinton viineille on ominaista aistikas ja houkutteleva tuoksu, joka houkuttelee sinut heti viinilasin ääreen. Tuoksujen kirjo vaihtelee viinistä toiseen, ja voit odottaa balsamista ja mausteista tuoksua, jotka houkuttelevat aistejasi.

Mitä tulee makuun, Cerro Tinton viinit eivät petä odotuksia. Ne tarjoavat täyteläisen ja runsaan maun, jossa voit maistaa erilaisia ​​hedelmäisiä sävyjä ja pippurisia vivahteita, jotka saavat suusi riemuitsemaan. Jälkimaku on pitkä ja miellyttävä, joka viimeistelee kokemuksen täydellisesti.

Cerro Tinton viinit sopivat täydellisesti nautittaviksi erilaisten ruokien kanssa. Löydät juuri oikean vaihtoehdon, joka täydentää ateriasi makua. Voit nauttia näitä viinejä erityisesti punaisen lihan, kypsytettyjen juustojen ja grillattujen kasvisten kanssa.

Cerro Tinton viinien suositeltu tarjoilulämpötila vaihtelee viinityypin mukaan, ja se on tarkkaan määrätty varmistamaan, että saat parhaan mahdollisen makuelämyksen. Tarkista jokaisen pullosta tarjoilusuositus ja nauti viinistä oikeassa lämmössä.

Jos olet viinin ystävä, Cerro Tinto on brändi, joka ei vain täytä vaatimuksiasi, vaan ylittää ne. Sen ainutlaatuinen historia, herkullinen maku, houkutteleva tuoksu ja laaja ruokavalikoima tekevät siitä loistavan valinnan niin erityistilaisuuksiin kuin rentoihin illanviettoihinkin.

Täältä voit helposti tilata Cerro Tinto lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.