Siirry pääsisältöön
Dignitat Cava Brut Nature 2019
Täältä voit helposti tilata Dignitat Cava Brut Nature 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dignitat Cava Brut Nature 2019

Espanja Cava MacabeoParelladaXarel-lo Pullo 750 ml 11.5% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Macabeo, Parellada, Xarel-lo

Om Dignitat Cava Brut Nature 2019

Dignitat Cava Brut Nature 2019 on korkealaatuinen kuohuviini, joka tarjoaa makuelämyksen täynnä hienostuneisuutta ja raikkautta. Tämän kuohuviinin alkuperän voi jäljittää Espanjan Penedèsin alueelle, jossa viininvalmistusperinteet ovat vahvat ja legendaariset.

Dignitat Cava Brut Nature 2019:ssa yhdistyvät makujen sävykkyys ja tasapaino. Sen elegantti kuohunta ja keskitäyteläinen rakenne tarjoavat herkullisen maistelukokemuksen. Kuohuviinin puhdas ja raikas jälkimaku jättää suuhun sopusointuisen tunnelman, joka houkuttelee ottamaan uuden lasillisen.

Tuoksultaan Dignitat Cava Brut Nature 2019 on miellyttävän hedelmäinen, tarjoten aromeja kuten sitrushedelmät, vihreät omenat ja hento kukkaisuus. Jokainen lasillinen tuo esiin uusia hienovaraisia tuoksuja, jotka vievät sinut hetkessä Penedèsin kauniille viinitarhoille.

Tämä kuohuviini on täydellinen seuralainen monille ruokalajeille. Sen raikas hapokkuus ja kuivuus tekevät siitä erinomaisen valinnan äyriäisille, merenantimille ja erilaisille salaateille. Myös kevyempien juustojen, kuten vuohenjuuston tai brie-juuston, kanssa Dignitat Cava Brut Nature 2019 harmonisoituu täydellisesti.

Tämän huippulaatuisen kuohuviinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 6-8 astetta. Tällöin sen aromit ja maut pääsevät parhaiten esiin ja tarjoutuvat täyteen loistoonsa. Voit nauttia tästä herkusta aperitiivina, tunnelmallisissa juhlatilaisuuksissa tai vain rentoutumisen hetkinä läheistesi kanssa.

Dignitat Cava Brut Nature 2019 tarjoaa sinulle unohtumattoman viinikokemuksen, joka herättää aistejasi ja vie sinut Espanjan aurinkoiseen tunnelmaan. Ota siis lasillinen tätä upeaa kuohuviiniä ja uppoudu sen makumaailmaan.

Täältä voit helposti tilata Dignitat Cava Brut Nature 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.