Siirry pääsisältöön
AB Stockholms Bränneri Dry Gin
Täältä voit helposti tilata AB Stockholms Bränneri Dry Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

AB Stockholms Bränneri Dry Gin

Ruotsi Stockholms stadStockholms län Pullo 500 ml 40% vol
Pakkaus Pullo

Om AB Stockholms Bränneri Dry Gin

AB Stockholms Bränneri Dry Gin on laadukas gin, joka tuo mukanaan pohjoisen raikkauden ja suomalaisen intohimon perinteitä kohtaan. Tämä gin valmistetaan huolellisesti valikoiduista raaka-aineista, jotka antavat sille ainutlaatuisen maun ja aromin.

AB Stockholms Bränneri Dry Ginin juuret ulottuvat Ruotsin pääkaupunkiin, mutta sen valmistuksessa on vahva vaikutus myös suomalaisesta luonnosta ja käsityöperinteestä. Tästä syystä tämä gin tarjoaa makumatkan Skandinavian merellisille rannoille ja pohjoisen metsien syvyyksiin.

Tämä gin on tunnettu raikkaasta ja tasapainoisesta mausta, jossa yhdistyvät sitrusten pirteys, katajanmarjan maanläheisyys ja pohjoisten yrttien aromeilla maustettu syvyyden tuntu. Sen kirkas ja puhtoinen luonne sopii täydellisesti niin gin-tonicin kuin klassisten cocktailienkin valmistukseen.

AB Stockholms Bränneri Dry Ginin tuoksu on hienostunut ja täynnä pohjoisia vivahteita. Alkoholin ja sitrusten sävyttämä tuoksuava pohja avaa tien raikkaille havumetsäaromeille ja yrttien hienostuneille tuoksuille. Tämä gin stimuloi kaikkia aisteja ja tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen jokaisella siemauksella.

Tämä gin sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kumppanina. Sen raikas luonne korostaa täydellisesti merenelävien ja salaattien makua, kun taas sen mausteinen ja maanläheinen puoli täydentää täydellisesti lihaisempia ruokalajeja. Tarjoile AB Stockholms Bränneri Dry Gin jäähdytettynä tai jääpalojen kanssa, jotta sen aromit ja maut pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Tämä gin on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat kokea pohjoisen luonnon ja käsityöperinteen ainutlaatuisuuden lasissaan. AB Stockholms Bränneri Dry Gin tarjoaa makumatkan pohjoisen raikkauteen ja kutsuu sinut nauttimaan ainutlaatuisesta seikkailusta metsien, merien ja yrttien maailmaan.

Täältä voit helposti tilata AB Stockholms Bränneri Dry Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.