Siirry pääsisältöön
Singha
Täältä voit helposti tilata Singha lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Singha

Thaimaa Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
33%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Singha

Singha on tunnettu thaimaalainen olut, jolla on vahva perinteinen perusta ja omalaatuinen maku. Singha valmistetaan Thaimaan vanhan olutreseptin mukaisesti, ja se vie juojansa makumatkalle Aasian eksoottisiin maisemiin.

Singhan ainutlaatuinen maku ja tuoksu ovat saavutettu huolellisen ja pitkäaikaisen käsityön tuloksena. Olut valmistetaan käyttäen vain parhaita luonnon raaka-aineita, kuten korkealaatuisia ohramaltaita, humalaa ja puhdasta vettä. Tämän seurauksena Singha on täydellinen yhdistelmä raikkautta, maltaista makeutta ja pientä humalointia.

Singha sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi maukkaalle ja tuliselle aasialaiselle ruoalle. Olut korostaa ruoan makuja ja tarjoaa tasapainoisen vaihtoehdon mausteisille ruokalajeille. Sen raikas luonne ja keskipitkä jälkimaku tasapainottavat mausteisuutta ja luovat harmonisen kokemuksen.

Singha-nauttimisen täydellinen lämpötila on noin 8-10 astetta. Tämä lämpötila mahdollistaa oluen maun täyden kehittymisen ja hyödyntää sen miellyttävää hälvennystä. Tarjoa Singhaa jääkylmänä ja nauti sen raikkaudesta ja juotavuudesta.

Singha on ollut thaimaalaisten suosikkiolut vuosien ajan, ja sen kysyntä ulottuu nykyään myös kansainvälisten oluenharrastajien keskuuteen. Sen rikas perinne, hienostunut maku ja tunnelmallinen tuoksu tekevät siitä unohtumattoman valinnan kaikille oluen ystäville. Anna itsesi kuljettaa Aasian eksoottisiin maisemiin Singha-olutlasillisen avulla.

Täältä voit helposti tilata Singha lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.