Siirry pääsisältöön
Casa Capriolo Governo 2020
Täältä voit helposti tilata Casa Capriolo Governo 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Casa Capriolo Governo 2020

Italia Toscana Pullo 750 ml 13.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.1g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Casa Capriolo Governo 2020

Casa Capriolo Governo 2020 on hienostunut viini, joka edustaa italialaista viiniperinnettä parhaimmillaan. Tämä viini on valmistettu erityisellä "governo" -tekniikalla, joka antaa sille ainutlaatuisen karakteerin ja paljastaa Italian viinikulttuurin syvimmät juuret.

Casa Capriolo Governo 2020 tulee Italiasta, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti herkullisista viineistään ja pitkästä viinintekotraditiostaan. Tämä viini on valmistettu huolella selektoiduista rypäleistä, jotka tulevat parhaista viinitarhoista Italian pittoreskeimmiltä alueilta. Tästä syystä se on täynnä aitoa italialaista makumaailmaa ja voimakasta luonnetta.

Casa Capriolo Governo 2020 tarjoaa hienostuneen ja moniulotteisen maun. Sen kypsien punaisten marjojen, kuten kirsikoiden ja luumujen, aromeja seuraa hienovarainen mausteisuus ja kevyt tammisuus. Viinin tanniinit ovat pehmeät ja miellyttävät, mikä tasapainottaa sen täyteläisyyttä ja antaa sille runsaan ja pitkän jälkimaun.

Tämä viini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai ruokapöydässä. Se täydentää täydellisesti erilaisia liharuokia, kuten grillattua naudanlihaa, porsaanfileetä tai riistaa. Lisäksi se sopii hyvin myös kypsien juustojen ja suklaan seuraksi.

Suosittelemme tarjoilemaan Casa Capriolo Governo 2020 viiniä hieman viilennettynä noin 16-18 asteessa, jotta sen täysi potentiaali pääsee esille. Tässä lämpötilassa viinin hedelmäiset aromit korostuvat ja sen rakenne tulee tasapainoisemmaksi.

Casa Capriolo Governo 2020 on viini, joka vie sinut matkalle Italiassa vivahteikkaan ja herkullisen maun muodossa. Sen ainutlaatuinen valmistustapa ja huolellisesti valitut raaka-aineet tekevät siitä todellisen helmen viinien maailmassa. Ota hetki itsellesi ja nauti tästä upeasta italialaisesta viinistä!

Täältä voit helposti tilata Casa Capriolo Governo 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.