Siirry pääsisältöön
Modus Hoperandi India Pale Ale
Täältä voit helposti tilata Modus Hoperandi India Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Modus Hoperandi India Pale Ale

YHDYSVALLAT Purkki 355 ml 6.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Beska
66%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Modus Hoperandi India Pale Ale

Modus Hoperandi India Pale Ale on amerikkalainen olut, joka täyttää IPA-oluiden ystävien korkeimmatkin odotukset. Tämä juoma on saanut inspiraationsa Intiasta, josta se on saanut myös nimensä. Olut on vahva ja voimakasarominen, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka nauttivat intensiivisistä makuista.

Modus Hoperandi India Pale Alella on rikas ja tasapainoinen maku, jossa yhdistyvät sitrusmaiset, havumetsäiset ja kukkaiset sävyt. Olut on kuivahumalointi tekniikalla valmistettu, mikä korostaa sen voimakasta ja aromaattista luonnetta. Sillä on myös miellyttävä katkeruus, joka kestää pitkään jälkimaussa.

Oluiden maailmassa, Modus Hoperandi India Pale Ale erottuu ainutlaatuisella tuoksullaan. Siinä tulevat esille selkeät sitrushedelmien, mäntyjen ja karamellin tuoksut.  Tuoksu on voimakas ja houkutteleva, mikä tekee juomaan tarttumisesta välttämätöntä.

Modus Hoperandi India Pale Ale sopii loistavasti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monille erilaisille ruokalajeille. Olut täydentää erityisesti mausteisia ja voimakkaita makuja, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi grillattujen liharuokien tai tulisten ruokien kyytipojaksi. Juoma toimii myös hyvin seurusteluoluen kanssa, joka voidaan nauttia ystävien seurassa rentoutumisen hetkinä.

Modus Hoperandi India Pale Ale tulisi tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteessa, jotta sen maku ja tuoksu pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Viileä lämpötila korostaa juoman raikkautta ja auttaa tasapainottamaan sen runsasta aromia. Parhaimman nautinnon saavuttamiseksi suosittelemme tarjoamaan sen lasista, joka korostaa oluen kauniita kullanruskeita sävyjä ja auttaa vapauttamaan sen aromeja.

Modus Hoperandi India Pale Ale tarjoaa ainutlaatuisen IPA-elämyksen kaikille oluentuntijoille, jotka etsivät voimakkaita makuja ja monipuolisia tuoksuja. Sen vahvuus, tasapainoinen maku ja huumaava tuoksu tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat kokea aitoa IPA-kulttuuria.

Täältä voit helposti tilata Modus Hoperandi India Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.