Siirry pääsisältöön
Six Hats Sauvignon Blanc 2020
Täältä voit helposti tilata Six Hats Sauvignon Blanc 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Six Hats Sauvignon Blanc 2020

Etelä-Afrikka Western Cape Sauvignon blanc Pahvipakkaus 750 ml 13% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pahvipakkaus
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om Six Hats Sauvignon Blanc 2020

Tuotteen esittely: Six Hats Sauvignon Blanc 2020

Six Hats Sauvignon Blanc 2020 on korkealaatuinen valkoviini, joka tarjoaa eläväisen ja raikkaan makuelämyksen. Tämän viinin ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat tasapainoista ja tyylikästä valkoviiniä.

Härkomst: Six Hats Sauvignon Blanc 2020 valmistetaan Etelä-Afrikan auringossa kypsyneistä rypäleistä. Alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä antavat viinille sen erityisen luonteen ja aromin. Etelä-Afrikan viinialueella on pitkä historia ja vankka maine laadukkaiden viinien tuottajana, ja Six Hats Sauvignon Blanc on tästä maineesta erinomainen esimerkki.

Smak: Tämä Sauvignon Blanc tarjoaa raikkaan ja hedelmäisen makuelämyksen. Siinä on runsaasti sitruunan ja greipin aromeja, jotka tuovat esiin viinin raikkauden. Lisäksi Six Hats Sauvignon Blancissa on hienostunut yrttinen luonne, joka täydentää sen moniulotteista makua. Viini on kuiva ja tasapainoinen, jättäen jälkimakuna miellyttävän raikkaan tuntemuksen.

Doft: Six Hats Sauvignon Blancin tuoksussa on voimakkaita sitrusten ja trooppisten hedelmien vivahteita. Sen aromit ovat raikkaita, kirkkaita ja houkuttelevia. Tuoksu on täynnä elämää ja herättää miellyttäviä mielikuvia aurinkoisista päivistä ja vihreistä puutarhoista.

Mat och serveringstemperatur: Six Hats Sauvignon Blanc on täydellinen valinta nautittavaksi sellaisenaan tai monien ruokien kanssa. Sen raikkaus ja tasapaino tekevät siitä erinomaisen valinnan äyriäisten, salaattien ja vaalean kalan kanssa. Tätä viiniä kannattaa nauttia hyvin viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen parhaat ominaisuudet pääsevät esiin.

Six Hats Sauvignon Blanc 2020 on viini, joka herättää aistit ja tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Sen herkullinen maku, raikas tuoksu ja monipuolinen käyttötapa tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat korkealaatuisia valkoviinejä.

Täältä voit helposti tilata Six Hats Sauvignon Blanc 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.