Siirry pääsisältöön
Te Merio Sauvignon Blanc 2019
Täältä voit helposti tilata Te Merio Sauvignon Blanc 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Te Merio Sauvignon Blanc 2019

Uusi-Seelanti Marlborough Sauvignon blanc Purkki 250 ml 13% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Purkki
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om Te Merio Sauvignon Blanc 2019

Te Merio Sauvignon Blanc 2019 on erinomainen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta valkoista viiniä. Tämä vuosikerta tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka täyttää kaikki odotuksesi.

Herkullinen Te Merio Sauvignon Blanc 2019 on peräisin erityisistä viiniviljelyalueista, jotka sijaitsevat ihastuttavassa ympäristössä. Alueen ainutlaatuinen mikroilmasto ja maaperä vaikuttavat suuresti viinin laatuun ja luonteeseen. Viini tulee Etelä-Afrikasta, jossa aurinkoinen ilmasto ja viileät merituulet luovat täydelliset olosuhteet rypäleiden kasvulle.

Te Merio Sauvignon Blanc 2019 erottuu muista valkoviineistä hienostuneella maullaan ja raikkaalla viipyvällä jälkimaultaan. Sen tuoksussa on havaittavissa sitrushedelmien, vihreiden omenoiden ja raikkaan ruohoisuuden vivahteita, jotka tekevät tästä viinistä raikkaan ja miellyttävän nautittavan.

Tämä suussasulava viini sopii täydellisesti monenlaisten ruokien kanssa. Se tarjoaa loistavan kumppanin vaaleille kaloille, äyriäisille ja kanalle. Voit myös nauttia sitä kevyiden salaattien, mausteisten ruokien ja tuoreiden hedelmien kanssa. Sen raikas hapokkuus ja hedelmäiset sävyt täydentävät täydellisesti monenlaisia makuja.

Tee Merio Sauvignon Blanc 2019 tulisi nauttia viileässä lämpötilassa noin 8-10 asteen välillä. Tämä auttaa viinin aromien ja makujen oikeanlaisessa kehittymisessä. Voit joko nauttia sitä sellaisenaan tai tarjoilla sitä ystävillesi erityistilaisuuksissa ja illanvietoissa.

Te Merio Sauvignon Blanc 2019 on täydellinen valinta kaikille valkoisen viinin ystäville, jotka etsivät korkealaatuista ja nautinnollista kokemusta. Sen ainutlaatuinen maku, raikkaat aromit ja monipuolinen ruokapari-ominaisuus tekevät tästä viinistä ehdottoman suosikin jokaiselle viinin ystävälle.

Täältä voit helposti tilata Te Merio Sauvignon Blanc 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.