Siirry pääsisältöön
Good ol’ Sailor Vodka
Täältä voit helposti tilata Good ol’ Sailor Vodka lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Good ol’ Sailor Vodka

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 700 ml 37.5% vol
Pakkaus Pullo

Om Good ol’ Sailor Vodka

Good ol 'Sailor Vodka on herkullinen juoma, joka tarjoaa maistuvan seikkailun maailman meriltä. Tämä vodka on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista sekä perinteisiä valmistusmenetelmiä kunnioittaen. Juoma tarjoaa paitsi tasapainoisen maun, myös miellyttävän tuoksun, joka kutsuu sinut tutustumaan sen ainutlaatuiseen seikkailuun.

Herkullinen vodka on syntynyt merellisellä sydämellä, ja sen alkuperästä kumpuava ainutlaatuinen luonne tekee siitä erityisen houkuttelevan valinnan. Good ol 'Sailor Vodkan juuret ulottuvat maailman merille, josta sen inspiraatio ja raikas maku ovat peräisin. Jokainen siemaus upottaa sinut elämykseen, joka vie sinut matkalle meren tuoksuun ja purevaan suolaan.

Good ol 'Sailor Vodka kutsuu sinut maistamaan sen kiehtovaa makua, josta löytyy merellisen aiheen lisäksi myös hienostuneisuutta ja tasapainoa. Sen silkinpehmeä maku hivelee makunystyröitäsi ja jättää jälkeään häivähdyksen merituulta. Voit nauttia tästä juomasta sellaisenaan tai sekoittaa sitä suosikkicocktailiisi - Good ol 'Sailor Vodka sopii moneen tilaisuuteen.

Sailor Vodkan ainutlaatuisen maun lisäksi sen tuoksua on vaikea vastustaa. Sen aromikas ja raikas tuoksu tuo mieleen aavan meren, joka kutsuu sinut seilaamaan tuntemattomiin seikkailuihin. Astuessasi lähemmäksi, tuoksu houkuttelee sinut syvemmälle sen herkulliseen sydämeen.

Nauti Good ol 'Sailor Vodkasta jääkylmänä, jolloin sen maku ja tuoksu pääsevät täydellisesti oikeuksiinsa. Voit nauttia sitä sellaisenaan jäiden kera tai valmistaa siitä herkullisen cocktailin, joka piristää ja virkistää. Tämä suloisen sileä vodka sopii täydellisesti merellistä tunnelmaa huokuvien ruokien ja illanistujaisten seuraksi.

Good ol 'Sailor Vodka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka herättää mielikuvituksen ja vie sinut matkalle meren syvyyksiin. Ota mukaasi tämä herkullinen ystävä seuraavaan seikkailuun ja anna sen kuljettaa sinut merellisten makujen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Good ol’ Sailor Vodka lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.