Siirry pääsisältöön
7 Deadly Zins  2018
Täältä voit helposti tilata 7 Deadly Zins 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

7 Deadly Zins 2018

YHDYSVALLAT LodiKalifornien Zinfandel Pullo 750 ml 15% vol 2018
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018
Rypälelajikkeet Zinfandel

Om 7 Deadly Zins 2018

7 Deadly Zins 2018 on laadukas punaviini Kaliforniasta, joka tarjoaa unohtumattoman viinikokemuksen. Tämä viini on valmistettu Zinfandel-rypäleistä, jotka ovat peräisin vanhoista viiniköynnöksistä, joilla on pitkä historia ja syvä juuret viininmaailmassa.

Tämän viinin maku on intensiivinen ja moniulotteinen. Siinä yhdistyvät hurmaava hedelmäisyys, hienovaraiset mausteet ja silkinpehmeä tekstuurinen tuntu. Viinin huumaavan aromin vuoksi sen juominen herättää aistit ja jättää jälkeensä pitkän ja nautinnollisen jälkivaikutelman.

7 Deadly Zins 2018 sopii erinomaisesti erilaisten ruokien seuraksi. Sen tyylikäs tasapaino makeuden ja hapokkuuden välillä tekee siitä täydellisen parin grillatulle lihalle, mausteisille ruoille tai kypsytetyille juustoille. Samalla sen jalo luonne ja elegantti rakenne tekevät siitä upean valinnan myös sellaisenaan nautittavaksi seurustelujuomana.

Tämän viinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta. Tämä lämpötila antaa sille mahdollisuuden avautua täysin ja paljastaa kaikki sen monisyiset sävyt ja aromit. Voit tarjoilla sitä esimerkiksi suurehkosta viinilasista, jolloin sen rikkaat aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

7 Deadly Zins 2018 on valloittava ja elegantti viini, joka vie sinut upealle matkalle makujen maailmaan. Sen ainutlaatuinen luonne tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat kokea jotain erityistä ja ikimuistoista.

Täältä voit helposti tilata 7 Deadly Zins 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.