Siirry pääsisältöön
Mariestads Export
Täältä voit helposti tilata Mariestads Export lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mariestads Export

Ruotsi Ludvika kommunDalarnas län Purkki 500 ml 5.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Mariestads Export

Mariestads Export on laadukas ja perinteikäs olut, joka löytää juurensa Ruotsista. Tämä tinkimätön ja tinkimättömästi valmistettu olut on suunniteltu tarjoamaan täydellinen makuelämys jokaiselle oluen ystävälle.

Mariestads Exportin ainutlaatuinen maku syntyy huolellisesti valittujen raaka-aineiden yhdistelmästä. Olut tarjoaa raikkaita sitrushedelmän, karamellin ja mausteiden vivahteita, jotka kaikki sulautuvat täydellisesti yhteen. Sen täyteläinen ja samettinen rakenne antaa oluelle vahvan läsnäolon ja kestävyyden jälkimaussa.

Tämän oluen tuoksu on hienostunut ja houkutteleva. Se avautuu lämpimillä maltaiden tuoksulla, minkä jälkeen tunnistat hedelmien, pähkinöiden ja mausteiden huumaavan sekoituksen. Mariestads Exportin aromit viettelevät aistejasi ja luovat todella nautinnollisen olutkokemuksen.

Mariestads Export on täydellinen kumppani monenlaisille ruokalajeille. Sen monipuolinen makuprofiili sopii mainiosti sekä grillatun lihan että herkullisten juustojen kanssa. Jääkylmänä tarjoiltuna se täydentää täydellisesti raikkaita salaattikastikkeita ja keveitä kalaruokia. Mariestads Export korostaa ruokalajien makuja, luoden ainutlaatuisen harmonian jokaiseen makuelämykseen.

Mariestads Export on parhaimmillaan nautittuna viileänä - noin 5-7 asteessa. Tämä tarjoilulämpötila varmistaa, että oluen aromit ja maut pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Juomisen hetkellä tunnet, miten oluen virkistävä viileyden tunne täyttää suusi ja piristää mieltäsi.

Mariestads Export on olut intohimoiselle oluen ystävälle, joka arvostaa tinkimätöntä laatua ja hienostunutta makumaailmaa. Tämä klassinen ruotsalainen olut tarjoaa unohtumattoman kokemuksen jokaisella siemauksella.

Täältä voit helposti tilata Mariestads Export lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.