Siirry pääsisältöön
Fatamorgana Omnipollo
Täältä voit helposti tilata Fatamorgana Omnipollo lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fatamorgana Omnipollo

Ruotsi Purkki 330 ml 8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Fatamorgana Omnipollo

Fatamorgana Omnipollo on täyteläinen ja monipuolinen olut, joka tarjoaa makuelämyksen, jollaista et ole todennäköisesti kokenut aiemmin. Oluesta löytyy raikkaita hedelmäisiä aromeja ja täyteläistä humalan katkeroa, jotka tanssivat kielelläsi jokaisella siemauksella.

Härkomst - Fatamorgana Omnipollo valmistetaan Ruotsissa, maassa jolla on jo pitkät perinteet oluenvalmistuksesta. Oluttehtaalla panostetaan laadukkaisiin raaka-aineisiin ja huolelliseen käsityöhön, jotta jokainen pullo olisimahdollisimman täydellinen.

Smak - Tämä olut on täynnä erilaisia makuvivahteita. Ensimmäisestä hörpystä alkaen kielesi täyttää trooppisten hedelmien, kuten mangojen ja ananasten, täyteläiset maut. Näitä hedelmiä tasapainottaa raikkaan sitruksinen hapokkuus ja makea maltaisuus. Jokainen siemaisu on kuin matka eksoottisille maailmoille.

Doft - Fatamorgana Omnipollo houkuttelee nenääsi tuoksullaan, joka on täynnä sitruunan, mangon ja ananaksen raikkaita sävyjä. Lisäksi oluesta erottuu vivahteita omenasta ja aprikoosista, jotka antavat sille miellyttävän ja houkuttelevan aromin.

Mat och serveringstemperatur - Tämä olut sopii hyvin nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kera. Sen täyteläiset hedelmäiset ja maltilliset humalan maut tekevät siitä ihanteellisen valinnan grilliruoan, kuten rasvaisen pihvin, kanssa. Fatamorgana Omnipollo suositellaan nautittavaksi viilennettynä, noin 7-10 asteessa, jotta sen maut pääsevät parhaiten esille.

Fatamorgana Omnipollo on olut, joka tarjoaa unohtumattoman makumatkan trooppisiin maisemiin. Sen täyteläiset hedelmäiset aromit ja tasapainoinen makuprofiili tekevät siitä erinomaisen valinnan niin olutharrastajalle kuin ruoan ystävällekin. Kokeile sitä ja anna kielellesi unohtumaton elämys!

Täältä voit helposti tilata Fatamorgana Omnipollo lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.