Siirry pääsisältöön
Barrier Brewing Try The Juice
Täältä voit helposti tilata Barrier Brewing Try The Juice lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Barrier Brewing Try The Juice

YHDYSVALLAT Purkki 473 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Barrier Brewing Try The Juice

Barrier Brewingilla on juuri julkaistu uutta tuotettaan nimeltään Try The Juice. Tämä olut tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, joka herättää makuaistisi ja tuo raikkautta päivääsi. Try The Juice on valmistettu parhaista raaka-aineista, joita löytyy Härkomstista, Suomesta.

Try The Juice on täydellinen yhdistelmä rikkaan ja täyteläisen maun sekä raikkaan ja pirteän luonteen. Sen maku on intensiivinen ja moniulotteinen, tarjoten harmonisen tasapainon makeuden ja hapan hedelmäisyyden välillä. Olut tarjoilee maukasta marjaisuutta, jossa on aavistus sitrusmaista raikkautta.

Sen aromi on kiehtova ja syvällinen. Se tarjoaa rikkaita kerroksia hedelmäisiä vivahteita, kuten kypsää kirsikkaa, makeaa aprikoosia ja mehukasta persikkaa. Lisäksi siinä on hennosti havaittavissa oleva kukkaistuntemus, joka vie aistisi matkalle vehreisiin nurmikoihin ja kukkivien puiden varjoisiin paikkoihin.

Try The Juice sopii täydellisesti monenlaisille ruoille. Se täydentää erinomaisesti grillatun lihan, kypsytetyn juuston ja mausteisen ruoan makuja. Olut on myös mainio valinta kevyille salaateille tai mereneläville. Sen monipuolinen maku tekee siitä täydellisen kumppanin monenlaiselle ruokapöydälle.

Suosittelemme nauttimaan Try The Juicen viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tällä lämpötilalla sen aromit ja maut pääsevät parhaiten esille ja tarjoavat sinulle täyden nautinnon.

Try The Juice on juoma, joka on tarkoitettu niille, jotka haluavat kokea uusia makuja ja nauttia ainutlaatuisesta olutkokemuksesta. Se on todellinen herkku niille, jotka arvostavat laadukasta käsityötä ja huolella valittuja raaka-aineita. Try The Juice on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea suomalaista olutmakuilua parhaimmillaan.

Täältä voit helposti tilata Barrier Brewing Try The Juice lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.