Siirry pääsisältöön
Brygghuset Finn Finn Svensk Bock
Täältä voit helposti tilata Brygghuset Finn Finn Svensk Bock lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brygghuset Finn Finn Svensk Bock

Ruotsi Purkki 500 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Brygghuset Finn Finn Svensk Bock

Tervetuloa Brygghuset Finnin valikoimaan, joka tarjoaa suurenmoisen elämyksen täydellisesti valmistettuja ruotsalaisia bock-oluita! Tämä erityinen tuote, Finn Svensk Bock, vie sinut makumatkalle alkuperän, maun, tuoksun, ruokapareittain ja tarjoilulämpötilan kiehtovaan maailmaan.

Finn Svensk Bock on ylpeästi ruotsalainen olut, jolla on rikas perintö. Tämä hienostunut olut on valmistettu perinteisellä käsityöläisotteella käyttäen vain parhaita mahdollisia raaka-aineita. Brygghuset Finn on sitoutunut tinkimättömään laatuun ja kunnioittaa perinteitä jokaisessa vaiheessa valmistusprosessia.

Kun nostat lasin huulillesi, löydät Finn Svensk Bockin monivivahteisen maun, jossa yhdistyvät maltainen makeus, hienovarainen katkeroisuus ja hienostunut kukkaisuus. Tämä tasapainoinen maku tarjoaa täydellisen harmonian eri makuhermojen stimuloimiseksi ja jättää jälkimaun, joka kutsuu sinut ottamaan uuden siemauksen.

Tuoksussa voit aistia hienostuneen sekoituksen maltaisuutta, mausteita ja kevyttä pähkinäisyyttä. Finn Svensk Bockin aromit herättävät mielikuvia lämpimistä ravintoloista, joissa aromit sekoittuvat ruokailijoiden kutkuttamiseksi.

Ruokavalinnoissa Finn Svensk Bock tarjoaa monia mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Sen samettinen rakenne ja vahvuus tekevät siitä täydellisen kumppanin grillatulle lihalle, juustolautaselle ja suolaisille, mausteisille ruoille. Se korostaa myös täyteläisiä pataruokia ja antaa upean kontrastin makeille jälkiruoille.

Tarjoilulämpötilana suosittelemme 8-12°C, jotta oluen kaikki hienovaraiset maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Muista kuitenkin nauttia Finn Svensk Bock maltillisesti ja vastuullisesti, jotta voit täysin nauttia tästä ainutlaatuisesta oluesta.

Tervetuloa Finn Svensk Bockin maailmaan, missä perinteet kohtaavat innovaation ja jokainen siemaus tarjoaa täyttymystä mielessä ja makunystyröissä.

Täältä voit helposti tilata Brygghuset Finn Finn Svensk Bock lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.