Siirry pääsisältöön
Bourgogne Chardonnay  2022
Täältä voit helposti tilata Bourgogne Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bourgogne Chardonnay 2022

Ranska Bourgogne Chardonnay Pullo 750 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Bourgogne Chardonnay 2022

Bourgogne Chardonnay 2022 on laadukas viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini on peräisin Bourgognen alueelta Ranskasta, joka tunnetaan maailman parhaiden Chardonnay-viinien kotina. Sen hienostunut maku ja aromi tekevät siitä ihanteellisen valinnan erilaisiin tilaisuuksiin ja ruokapareihin.

Bourgogne Chardonnay 2022 on valmistettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä, jotka ovat peräisin alueen parhailta viinitarhoilta. Viinin maku on täyteläinen ja moniulotteinen, jossa voi aistia trooppisia hedelmiä, sitruksia ja hienostuneita pähkinän sävyjä. Sen raikas ja tasapainoinen hapokkuus tekee siitä miellyttävän nautinnon jokaisella kulauksella.

Bourgogne Chardonnay 2022 tarjoaa myös herkullisen aromin, jossa voi aistia kukkaisia ​​ja vaniljan sävyjä. Sen hienovarainen tammien vaikutus tuo viiniin hienostuneen rakenteen ja pehmeyden. Siitä huolimatta sen kompleksisuus säilyy, jolloin jokainen lasillinen tarjoaa uusia ja mielenkiintoisia vivahteita.

Tämän viinin monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen kumppanin monenlaisille ruokalajeille. Se sopii erinomaisesti grillatulle lohelle, kana- tai äyriäisherkkuille, sekä pehmeille juustoille. Bourgogne Chardonnay 2022 voi myös olla erinomainen kumppani kevyesti maustetuille salaateille, pastoille ja kalaruoille.

Tämä viini tulee tarjoilla viileänä, noin 8-12 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Sen hienovaraiset maut voivat herättää aisteja ja tarjota unohtumattoman kokemuksen jokaiselle viinin ystävälle.

Bourgogne Chardonnay 2022 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta viiniä ja haluavat kokea Bourgognen alueen parhaita makuja. Sen hienostunut maku ja monipuolisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan niin juhlatilaisuuksiin kuin rentoihin illallisiin ystävien kanssa. Tarjoa lasillinen tätä herkullista viiniä ja nauti unohtumattomasta makumatkasta Ranskan viinitarhojen ytimeen.

Täältä voit helposti tilata Bourgogne Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.