Siirry pääsisältöön
Broughtons Highland Jock
Täältä voit helposti tilata Broughtons Highland Jock lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Broughtons Highland Jock

Yhdistynyt kuningaskunta Skottland Pullo 500 ml 5.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Broughtons Highland Jock

Broughtons Highland Jock on tulinen ja rohkea viski, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja elämyksellisen maisteluhetken. Tämä viski juhlistaa perinteitä ja kunnioittaa skotlantilaista perintöä, tuoden samalla tulvillaan halausten ja raikkaan aromin.

Broughtons Highland Jock on valmistettu huolella valituista ainesosista ja sen valmistusprosessi noudattaa tinkimättömän laadun vaatimuksia. Tämä viski on kypsytetty tammitynnyreissä, mikä antaa sille syvän ja moniulotteisen maun.

Sen tuoksu on lämmin ja kutsuva, jossa vienot savuiset sävyt yhdistyvät rikkaaseen maltaiseen aromiin. Broughtons Highland Jockin maku on voimakas ja täyteläinen, jossa maistuvat tammien mausteisuus, makea hunaja ja pehmeä karamelli. Tämä viski jättää jälkimaun suuhun, joka on pitkä ja nautinnollinen.

Broughtons Highland Jock sopii erinomaisesti erilaisiin ruokapareihin. Sen täyteläinen maku ja voimakas luonne tekevät siitä erinomaisen kumppanin liha- ja riistaruoille. Sen rikkaat savuiset sävyt korostavat ruokien mausteisuutta ja antavat sille upean kokonaisuuden.

Tämän viskin parhaiten nautit tarjoamalla sen hieman viilennettynä, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Voit nauttia sitä sellaisenaan tahi jääpalan kanssa, mikä tuo mukaan lisää raikkautta. Broughtons Highland Jock on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat vahvoja ja intensiivisiä viskejä.

Broughtons Highland Jock kutsuu sinut matkalle Skotlannin ylängöille, tarjoten unohtumattoman makuelämyksen ja kutsuvan tuoksun. Tartu tilaisuuteen ja anna tämän viskin kuljettaa sinut mukanaan skotlantilaisten perinteiden maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Broughtons Highland Jock lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.