Siirry pääsisältöön
Santa Vittoria Langhe Rosso 2021
Täältä voit helposti tilata Santa Vittoria Langhe Rosso 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Santa Vittoria Langhe Rosso 2021

Italia PiemonteLanghe BarberaDolcettoNebbiolo Laatikko 3000 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Barbera, Dolcetto, Nebbiolo

Om Santa Vittoria Langhe Rosso 2021

Santa Vittoria Langhe Rosso 2021 on hienostunut ja herkullinen viini, joka tarjoaa täydellisen makuyhdistelmän ja unohtumattoman juomatilan. Tämä upea viini tulee Langhen alueelta, joka tunnetaan laadukkaista viineistään ja pitkästä viinintuotannon perinteestään.

Härkomstiltaan Santa Vittoria Langhe Rosso 2021 on peräisin Cuneo-provinssista, jossa alueen savi- ja kalkkikivimaaperä yhdessä suotuisan ilmaston kanssa luovat ihanteelliset olosuhteet viinin viljelylle. Alueen viininviljelijät panostavat huolelliseen työhön ja valikoiden käsinpoimittuihin rypäleisiin, mikä takaa tämän viinin korkean laadun ja ainutlaatuisuuden.

Tämän viinin maku on harmoninen ja pehmeä, ja siinä on tunnistettavissa kypsien tummien marjojen, kirsikoiden ja hienostuneiden mausteiden vivahteita. Sen intensiivinen ja moniulotteinen maku jättää jälkeensä kestävän ja miellyttävän jälkimaun, joka houkuttelee takaisin jokaisen huikan jälkeen.

Viinin tuoksussa on hienovaraisia ​​huomioita metsän marjoista, tammesta ja mausteista, mikä täydentää sen moniulotteista makua. Tämä rikas ja houkutteleva tuoksu lisää viinin hienostuneisuutta ja saa aistit heräämään eloon.

Santa Vittoria Langhe Rosso 2021 sopii täydellisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja monipuolisuus tekevät siitä erinomaisen parin esimerkiksi grillattujen liharuokien, riistan, juustojen ja kovien makujen kanssa. Tämä viini myös kruunaa erityiset juhlat ja romanttiset illalliset, jolloin se luo tyylikkään tunnelman ja täydentää täydellisesti herkulliset ruokalajit.

Viinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta, jolloin sen maku ja aromit pääsevät täyteen oikeuksiinsa. Ota pullollinen Santa Vittoria Langhe Rosso 2021 käteesi ja anna sen ilahduttaa makuaistisi unohtumattomalla elämyksellä viinimaailman huipulta.

Täältä voit helposti tilata Santa Vittoria Langhe Rosso 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.