Siirry pääsisältöön
Caol Ila 12 Years
Täältä voit helposti tilata Caol Ila 12 Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Caol Ila 12 Years

Yhdistynyt kuningaskunta SkottlandIslay Pullo 700 ml 43% vol
Aromiprofiili
66%
Pakkaus Pullo

Om Caol Ila 12 Years

Caol Ila 12 vuotta - Alkuperä, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila

Caol Ila 12 vuotta on hieno skotlantilainen single malt -viski, joka tarjoaa upean makumatkan viskin ystäville. Tämä viski tulee Caol Ilan tislaamolta, joka sijaitsee Islayn saarella Skotlannissa, ja se tunnetaan laadukkaista ja ainutlaatuisista tuotteistaan.

Caol Ila 12 vuotta on hienostunut viski, joka tarjoaa tervetulleen vaihtelun makumaailmaan. Sen pehmeä ja silti voimakas maku tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka nauttivat viskistä rikkaan ja savuisen makuprofiilin kera. Tämä viski tarjoaa savun, meren ja hedelmien sekoituksen, joka jättää jälkimaun pitkäksi aikaa. Sen tuoksussa voi aistia Turvesavun, sitruunan, suolan ja merilevän vivahteita.

Caol Ila 12 vuotta sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai jäillä tarjoiltuna. Se tarjoaa myös erinomaisen pohjan viskikoktaille, joiden halutaan korostavan tämän viskin ainutlaatuista makuprofiilia.

Tämä viski sopii täydellisesti monien ruokien seuraksi. Sen savuisuus ja aromaattisuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan nautittavaksi grillatun lihan, juustojen tai suklaan kanssa. Se myös täydentää täydellisesti mereneläviä, kuten osterit, katkaravut ja hummeri.

Caol Ila 12 vuotta tulisi tarjoilla hieman viilennettynä, jotta sen maku ja tuoksu pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta. Näin viski säilyttää täyteläisyytensä ja pehmeytensä, ja sen monimutkainen makuprofiili tulee esiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Caol Ila 12 vuotta on täydellinen valinta viskin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja makurikasta viskiä. Sen ainutlaatuinen savuisuus, pehmeys ja monimutkainen makuprofiili tekevät siitä unohtumattoman juoman, joka sopii nautittavaksi erilaisissa tilaisuuksissa ja ruokapöydissä.

Täältä voit helposti tilata Caol Ila 12 Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.