Siirry pääsisältöön
Rekorderlig Krusbär
Täältä voit helposti tilata Rekorderlig Krusbär lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Rekorderlig Krusbär

Ruotsi Vimmerby kommunKalmar län Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 9.9g / 100ml
Pakkaus Purkki

Om Rekorderlig Krusbär

Rekorderlig Krusbär on upean raikas ja herkullinen juoma, joka vie sinut ajatuksissa kesäiseen Skandinaviaan. Juoma on peräisin Ruotsista, jossa Rekorderlig on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista juomistaan.

Krusbär, suomeksi karviaismarja, on juoman valmistuksessa käytetty pääraaka-aine. Tämä herkullinen marja tuo juomaan miellyttävää kirpeyttä ja raikkautta, joka hivelee makuhermojasi. Sen raikas ja tasapainoinen maku tekee juomasta täydellisen valinnan niin kuumiin kesäpäiviin kuin tunnelmallisiin talvi-iltoihin.

Rekorderlig Krusbärin tuoksussa on havaittavissa marjaisia ja raikkaita vivahteita. Kun avaat pullon, huomaat heti sen houkuttelevan aromin, joka saa suun herahtamaan vettä.

Tämä ihastuttava juoma sopii loistavasti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se myös täydentää hienosti erilaisia ruokalajeja. Kokeile tarjoilla sitä kesäisen salaatin, grillatun kalan tai vaikkapa lempeän juustolautasen kera. Rekorderlig Krusbärin monipuolisuus antaa sinulle mahdollisuuden luoda makuelämyksiä, jotka sopivat täydellisesti omiin mieltymyksiisi.

Tärkeä osa nautintoa on myös sopiva tarjoilulämpötila. Rekorderlig Krusbärin suositeltu tarjoilulämpötila on 4-6 °C. Tähän lämpötilaan jäähdytetty juoma antaa kaikki parhaimmat makunsa ja tuoksunsa.

Rekorderlig Krusbär on juoma, joka yhdistää raikkauden, herkullisuuden ja pohjoismaisen tunnelman. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan rentoihin illanviettoihin tai erityisiin juhlahetkiin. Innosta ja piristä itseäsi Rekorderlig Krusbärin avulla ja anna sen viedä sinut Skandinavian lumoavaan tunnelmaan.

Täältä voit helposti tilata Rekorderlig Krusbär lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.