Siirry pääsisältöön
Grande Cuvée La Maison Rosé
Täältä voit helposti tilata Grande Cuvée La Maison Rosé lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Grande Cuvée La Maison Rosé

Ranska Pullo 1000 ml 12.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo

Om Grande Cuvée La Maison Rosé

Grande Cuvée La Maison Rosé on hienostunut ja herkullinen viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä hienostunut roseviini tulee La Maison viinitalolta, jolla on pitkä perinne laadukkaiden viinien valmistamisessa.

Laadukkaat rypäleet, jotka on valittu huolella heidän alkuperänsä ja laadunsa perusteella, käytetään tämän viinin valmistamiseen. Rypäleet tulevat parhailta viinitarhoilta, mikä takaa viinin korkean laadun ja ainutlaatuisen makuprofiilin.

Grande Cuvée La Maison Rosé tarjoaa miellyttävän ja raikkaan maun. Maku on tasapainoinen ja hedelmäinen, jossa on hienostuneita vivahteita. Tämä roséviini tarjoaa mausteista ja hienostunutta makuelämystä, joka miellyttää vaativiakin viinin ystäviä.

Tämän viinin tuoksu on elinvoimainen ja houkutteleva. Voit aistia sen monimuotoisen tuoksusinfonian, jossa on kukkaisia ​​vivahteita, punaisia ​​hedelmiä, kypsää marjaa ja hentoja mausteisia sävyjä. Laadukkaat rypäleet ja huolellinen viininvalmistusprosessi ovat saaneet aikaan tämän ainutlaatuisen aromin.

Grande Cuvée La Maison Rosé sopii täydellisesti monenlaiseen ruokapöytään. Se on erinomainen valinta aasialaisten ruokien, kevyiden pastaruokien ja grillattujen kalojen kumppaniksi. Tämän viinin hienostunut maku ja mausteinen aromi täydentävät ruokien makua täydellisesti.

Suosittelemme tarjoilemaan Grande Cuvée La Maison Rosé -viiniä 10-12 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila antaa viinille mahdollisuuden paljastaa kaikki sen ainutlaatuiset maut ja tuoksut.

Grande Cuvée La Maison Rosé on tyylikäs ja hienostunut valinta niille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta roseviinistä. Sen tasapainoinen maku, monipuolinen tuoksu ja sopivuus monenlaisten ruokien kanssa tekevät siitä erinomaisen valinnan niin erityisiin tilanteisiin kuin rentoihin illallisiinkin.

Täältä voit helposti tilata Grande Cuvée La Maison Rosé lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.