Siirry pääsisältöön
Jever Pilsener
Täältä voit helposti tilata Jever Pilsener lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jever Pilsener

Saksa Purkki 330 ml 4.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Jever Pilsener

Jever Pilsener on perinteikäs saksalainen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen maku- ja tuoksuvalikoiman. Tämä pilsner-olut on kotoisin Pohjois-Saksasta, ja se on valmistettu perinteisillä menetelmillä jo yli 150 vuoden ajan. Sen tasapainoinen ja raikas maku tekee siitä täydellisen valinnan oluentuntijoille ja niille, jotka etsivät uusia elämyksiä olutmaailmassa.

Jever Pilsenerin maussa korostuu maltainen pohja, joka sopii täydellisesti yhteen humalan katkeran maun kanssa. Tämä yhdistelmä luo tasapainoisen ja harmonisen kokemuksen jokaiselle siemaukselle. Lisäksi Jever Pilsenerillä on raikas ja hienostunut tuoksu, joka herättää mielenkiinnon ja houkuttelee maistamaan tätä ainutlaatuista olutta.

Jever Pilsener on täydellinen seuralainen monille ruokalajeille. Sen raikas maku ja katkera luonne sopivat erinomaisesti grillatulle lihalle, mereneläville ja mausteisille ruoille. Se myös puhdistaa ja raikastaa suun juuri sopivasti, jolloin sitä on mukava nauttia pitkän päivän päätteeksi tai yhdessä ystävien kanssa.

Jotta Jever Pilsener pääsisi oikeuksiinsa, suosittelemme tarjoamaan sitä viileänä. Paras lämpötila sen nauttimiseen on noin 6-8°C. Tällä tavoin olut paljastaa kaikki sen hienot maut ja tuoksut täydellisesti. Voit myös kokeilla sitä erilaisissa laseissa, kuten pilsner-lasissa tai tavallisessa tuopissa, jotta saat parhaan mahdollisen nautinnon tästä herkullisesta oluesta.

Jever Pilsener on valinta kaikille, jotka arvostavat perinteisten oluiden makua ja tuoksua. Sen raikas ja tasapainoinen maku tekee siitä täydellisen juoman rentoutumiseen ja nautiskeluun. Tule ja koe pohjoissaksalaisen oluen aito ja ainutlaatuinen maku Jever Pilsenerin muodossa!

Täältä voit helposti tilata Jever Pilsener lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.