Siirry pääsisältöön
Black Mountain Shiraz Cabernet 2022
Täältä voit helposti tilata Black Mountain Shiraz Cabernet 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Black Mountain Shiraz Cabernet 2022

Australia South Eastern Australia Cabernet sauvignonShiraz Pahvipakkaus 1000 ml 13.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pahvipakkaus
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Shiraz

Om Black Mountain Shiraz Cabernet 2022

Black Mountain Shiraz Cabernet 2022 on erinomainen valinta viinirakastajille, jotka arvostavat täyteläisiä ja intensiivisiä makuja. Tämä ainutlaatuinen viini yhdistää hienostuneesti shirazin ja cabernetin rypäleet, luoden tasapainoisen ja moniulotteisen makuelämyksen.

Black Mountain Shiraz Cabernet 2022: n alkuperä on arvostetulla Etelä-Australian alueella, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaiden viinien tuotannosta. Tällä alueella vallitseva ilmasto ja maaperän olosuhteet tarjoavat täydellisen ympäristön näiden rypäleiden kypsyydelle, mikä antaa viinille sen ainutlaatuisen luonteen.

Viinin makuprofiili on runsas ja täyteläinen, jossa voi maistaa intensiivistä luumua, mustaherukkaa, mausteita ja hienoja tanniineja. Pehmeä ja pitkä jälkimaku täydentää kokonaisuuden, jättäen miellyttävän vaikutelman jokaiselle makunystyrälle.

Black Mountain Shiraz Cabernet 2022 omaa myös herkullisen aromin. Sen tuoksusta voi aistia tummia kirsikoita, karhunvatukoita ja kevyitä pippurin nuotteja, jotka antavat viinille omaperäisyyttä.

Tämä viini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se myös täydentää hienosti monenlaisia ruokia. Se on ihanteellinen valinta esimerkiksi grillatulle punaiselle lihalle, paahdetulle villisialle tai voimakkaammille juustoille. Black Mountain Shiraz Cabernet 2022 korostaa ruokien makuja ja luo miellyttävän yhdistelmän ruoan ja juoman välille.

Suosittelemme nauttimaan tämän viinin hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa, jolloin sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin.

Black Mountain Shiraz Cabernet 2022 on ehdoton valinta kaikille viinien ystäville, jotka arvostavat laatua, tasapainoa ja intensiivisiä makuja. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä shirazin ja cabernetin rypäleitä tarjoaa unohtumattoman viinikokemuksen.

Täältä voit helposti tilata Black Mountain Shiraz Cabernet 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.