Siirry pääsisältöön
Moncaro Trebbiano 2021
Täältä voit helposti tilata Moncaro Trebbiano 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Moncaro Trebbiano 2021

Italia Trebbiano d'AbruzzoAbruzzerna Trebbiano Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Trebbiano

Om Moncaro Trebbiano 2021

Moncaro Trebbiano 2021 on hienostunut ja raikas valkoviini, joka tarjoaa unohtumattoman makukokemuksen. Tämä herkullinen viini on peräisin Italiasta, joka tunnetaan pitkästä viinintuotantohistoriastaan ja laadukkaista viinialueistaan.

Moncaro Trebbiano 2021 on valmistettu huolellisesti valikoiduista Trebbiano-rypäleistä, jotka antavat viinille sen tunnusomaisen raikkauden ja hedelmäisen sävyn. Viinin tuoksussa voi havaita sitruunan ja vihreiden omenoiden sekä kevyen kukkaisen sävyn, mikä tekee siitä miellyttävän ja houkuttelevan.

Moncaro Trebbiano 2021 sopii erinomaisesti monenlaiseen ruokailuun. Sen kevyt ja tasapainoinen maku tekee siitä täydellisen kumppanin merenelävien, salaattien ja kevyiden kalaruokien kanssa. Lisäksi sen hapokkuus ja raikkaus tasapainottavat mainiosti mausteisten ruokien makua.

Viini tulisi tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen aromit ja maut pääsevät parhaiten esiin. Voit nauttia Moncaro Trebbiano 2021 sellaisenaan tai aperitiivina ennen ruokailua, tai se sopii myös mainiosti seurustelujuomaksi hyvässä seurassa.

Moncaro Trebbiano 2021 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat raikkaita ja hedelmäisiä valkoviinejä. Sen hienostunut maku ja miellyttävä tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan moniin tilanteisiin, oli kyseessä sitten rento illallinen ystävien kanssa tai romanttinen illanvietto. Siitä tulee nopeasti suosikkisi valkoviineistä, ja sen laadukkaat ominaisuudet takaavat unohtumattoman makuelämyksen.

Täältä voit helposti tilata Moncaro Trebbiano 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.