Siirry pääsisältöön
Arboga Mörk Lager
Täältä voit helposti tilata Arboga Mörk Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Arboga Mörk Lager

Ruotsi Stockholms stadStockholms län Purkki 330 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Arboga Mörk Lager

Arboga Mörk Lager on hienostunut ja herkullinen olut, josta voi nauttia täydestä siemauksesta. Tämä olut tulee suoraan perinteikkäästä Arbogan kaupungista Ruotsista, jossa panimomestaremme ovat huolellisesti valmistaneet sen ainutlaatuisen tyylikkääseen tyyliin.

Tämä tumma lager tarjoaa herkullisen maun, joka yhdistää täyteläiset maltin ja paahteisen karamellin sävyt. Jokainen siemaus on täysin tasapainoinen ja antaa miellyttävän lämmön. Sen pehmeät hiilihapot lisäävät juoman keveyttä ja raikkautta, jolloin se sopii täydellisesti monenlaisten ruokien kanssa.

Arboga Mörk Lagerin tuoksu on houkutteleva ja moniulotteinen. Siinä yhdistyvät paahteisen maltaisen aromin lisäksi häivähdys tummaa suklaata. Olutta hörpätessäsi voit tuntea sen lämpimät ja houkuttelevat tuoksut liikehtivän ympärilläsi, mikä innostaa sinut ottamaan lisää siemauksia.

Tämä olut sopii erinomaisesti monenlaisiin aterioihin. Sen täyteläinen maku ja tasapainoinen luonne tekevät siitä täydellisen parin grillatuille liharuoille, kuten pihveille tai grillatulle makkaralle. Voit myös nauttia sen rinnalla juustolautasen tai suolaisen kinuskin kanssa leivottuja jälkiruokia.

Arboga Mörk Lager tulisi tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila varmistaa, että sen mausteiset ja maltaiset sävyt tulevat täysin esiin ja tarjoavat sinulle täydellisen olutkokemuksen.

Olitpa sitten olutharrastaja tai vain etsit uutta herkullista juomaa, Arboga Mörk Lager on valinta, joka ei jätä sinua kylmäksi. Sen tyylikäs maku ja huolellinen valmistus tekevät siitä täydellisen valinnan minkä tahansa tilaisuuden juomaksi. Ota siis aikaa nauttia tästä ainutlaatuisesta oluesta ja anna sen viedä sinut Arbogan maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Arboga Mörk Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.