Siirry pääsisältöön
Gött Rött By Per Andersson 2021
Täältä voit helposti tilata Gött Rött By Per Andersson 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gött Rött By Per Andersson 2021

Italia Montepulciano d'AbruzzoAbruzzerna Montepulciano Pullo 750 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Montepulciano

Om Gött Rött By Per Andersson 2021

Gött Rött By Per Andersson 2021 on ensiluokkainen viini, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä kaikille viinin ystäville. Tämä upea toode on luotu mestarillisesti kokeneen viinintekijä Per Anderssonin toimesta ja se edustaa hänen intohimoaan viininvalmistukseen.

Gött Röttin juuret juontavat syvälle alkuperään, sillä se kasvaa ainutlaatuisessa ilmastossa ja maaperässä. Tämän viinin juuret ovat vahvat ja se kantaa mukanaan alueen rikkaita perinteitä ja kulttuuria.

Viinin tuoksu on herkullinen ja houkutteleva. Siinä on havaittavissa erilaisia aromeja, kuten punaista marjaa, kypsää luumua ja hienovaraisia mausteita. Tuoksu vie sinut matkalle viinin alkuperämaan maisemiin ja luo mielikuvia viiniä täyttävistä viinitarhoista.

Gött Röttin maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Viinin tasapainoinen hapokkuus yhdistettynä pehmeisiin tanniineihin tekee siitä täydellisen valinnan niin liharuokien kuin juustojen seuraksi. Jokainen siemaus avaa uusia kerroksia mausteisuutta ja hedelmäisyyttä, ja jättää jälkeensä pitkäkestoisen ja miellyttävän maun.

Tämä upea viini on parhaimmillaan tarjoiltuna oikeassa lämpötilassa, joka korostaa sen parhaita ominaisuuksia. Gött Rött suositellaan nautittavaksi hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa. Näin sen moniulotteinen maku pääsee täydesti oikeuksiinsa ja tarjoaa unohtumattoman elämyksen jokaiselle viininystävälle.

Kokonaisuudessaan Gött Rött By Per Andersson 2021 on elegantti ja huippulaatuinen viini, joka tarjoaa aistikkaan elämyksen kaikille makunystyröille. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua, perinteitä ja viinin taikaa. Osta nyt tämä ilmiömäinen viini kotiisi ja anna sen viedä sinut matkalle viinin maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Gött Rött By Per Andersson 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.