Siirry pääsisältöön
Casa Vinironia Palloncino Aglianico 2021
Täältä voit helposti tilata Casa Vinironia Palloncino Aglianico 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Casa Vinironia Palloncino Aglianico 2021

Italia Apulien Aglianico Pullo 750 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Aglianico

Om Casa Vinironia Palloncino Aglianico 2021

Casa Vinironia Palloncino Aglianico 2021 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa makuelämyksiä ja herättää aisteja. Tämä viini on valmistettu Aglianico-rypäleistä, joita viljellään tarkkaan valikoiduilla viinitarhoilla. Sen hienostunut maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta viiniä.

Casa Vinironia Palloncino Aglianico 2021 on täynnä tummia marjaisia makuja, kuten kypsää mustikkaa, luumuja ja tummaa suklaata. Viinin tanniinit ovat silkkisen pehmeät ja tasapainottavat täydellisesti sen täyteläistä makua. Tämä viini sopii erityisesti liharuokien, kuten pihvien ja porsaanlihan, kanssa. Sen intensiivisyys ja mausteisuus täydentävät täydellisesti näiden ruokien makua.

Casa Vinironia Palloncino Aglianico 2021 on myös erinomainen valinta nautittavaksi sellaisenaan. Sen syvä ja moniulotteinen maku tekee siitä täydellisen viinilasillisen rentoutumishetkiin tai juhlistamaan erityistä tilaisuutta. Sen suositeltu tarjoilulämpötila on 16–18 astetta, mikä auttaa korostamaan sen monia herkullisia ominaisuuksia.

Tämä viini on Härkomst-tuote, mikä tarkoittaa, että se on peräisin tarkasti valituilta, laadukkailta viinitarhoilta. Sen valmistuksessa on käytetty huolellisia ja perinteisiä menetelmiä varmistaaksemme sen laadun ja makuelämyksen. Casa Vinironia Palloncino Aglianico 2021 on valmistettu intohimolla ja omistautumisella, ja se heijastaa tämän työn tuloksena syntyvää ainutlaatuista viiniä.

Olipa kyseessä sitten romanttinen illallinen kahden kesken tai ystävien kanssa jaettu hetki, Casa Vinironia Palloncino Aglianico 2021 tarjoaa täydellisen seuralaisen ravintola- tai koti-illalliselle. Sen herkulliset maut ja hienostunut luonne tekevät siitä viinin, joka jää mieleen ja jota haluaa nauttia uudelleen ja uudelleen.

Täältä voit helposti tilata Casa Vinironia Palloncino Aglianico 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.