Siirry pääsisältöön
Hofbräu München Original
Täältä voit helposti tilata Hofbräu München Original lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hofbräu München Original

Saksa Pullo 500 ml 5.1% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Hofbräu München Original

Hofbräu München Original on perinteinen saksalainen olut, joka herättää mielikuvia Baijerin upeista panimotraditioista. Tämä olut on peräisin Hofbräuhausin panimolta Münchenistä, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti korkeasta laadustaan ja autenttisesta saksalaisesta olutkulttuuristaan.

Hofbräu München Originalin maistuva maku ja pehmeä rakenne ovat huolella valmistetun oluen tunnusmerkkejä. Oluessa on miellyttävä tasapaino maltaisen makeuden ja humalan karvauden välillä, joka tekee siitä erinomaisen valinnan niin olutharrastajille kuin aloittelijoillekin. Tämän oluen luontainen raikkaus ja täyteläisyys tekevät siitä täydellisen seuralaisen niin ruokailun kuin rentoutumisen hetkiin.

Hofbräu München Originalin maltainen tuoksu on houkutteleva ja tuo esiin viljan ja paahtoleivän vivahteita. Tuoksun seuralainen on hennosti havaittavissa oleva humala, joka tuo olueen ominaisen raikkauden ja tasapainon.

Tämä olut sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokakokonaisuuksiin. Sen täyteläinen maku ja omaperäiset aromit täydentävät erityisesti saksalaista ruokaa, kuten bratwurstia, pretzeleitä ja sauerkrautia. Hofbräu München Originalin helposti juotava luonne ja keskitäyteläinen rakenne tekevät siitä sopivan valinnan myös kalaruokien, pastojen ja kasvisruokien kaveriksi.

Hofbräu München Original tulisi tarjoilla viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät täyteen potentiaaliinsa. Olut kannattaa kaataa lasiin hitaasti, jolloin sen vehnäisen vaahdon saa pysymään paremmin oluen pinnalla.

Hofbräu München Original on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia autenttisesta saksalaisesta olutkokemuksesta. Sen perinteiset maut, huolella valitut raaka-aineet ja vuosisatoja vanha panimoperinne tekevät tästä oluesta ainutlaatuisen ja arvostetun valinnan oluen ystäville.

Täältä voit helposti tilata Hofbräu München Original lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.