Siirry pääsisältöön
Mas Louise  2021
Täältä voit helposti tilata Mas Louise 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mas Louise 2021

Ranska RhonedalenCôtes du Rhône GrenacheSyrah Pullo 750 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Grenache, Syrah

Om Mas Louise 2021

Mas Louise 2021 on korkealaatuinen viinivalinta, joka tarjoaa herkullisen ja moniulotteisen makukokemuksen. Tämä viini on peräisin parhailta rypäleviljelmiltä ja se on huolellisesti valmistettu uusimmilla viinintuotantotekniikoilla.

Herkullisessa Mas Louise 2021 -viinissä on hienostunut ja houkutteleva tuoksu, joka houkuttelee sinut ottamaan ensimmäisen siemauksen. Sen maussa voit aistia kypsien hedelmien, kuten punaisten marjojen ja luumujen vivahteita, jotka tasapainottavat täydellisesti viinin hienostuneita tammisen vaniljaisia sävyjä.

Tämä viini on erinomainen valinta monille ruoille. Se toimii erityisen hyvin grillattujen liharuokien, kuten pihvien ja karitsan, kanssa. Mas Louise 2021 -viini täydentää myös pastaruoat, juustolautaset ja pähkinät sekä mausteiset ruoat, kuten mausteiset kastikkeet ja intialainen keittiö.

Voit nauttia Mas Louise 2021 -viinin parhaiten hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa. Tämä lämpötila tuo esille viinin täyteläiset maut ja pehmeät tanniinit. Tarjoile tämä viini hyvässä seurassa ja nauti sen moniulotteisesta ja intensiivisestä makuelämyksestä.

Mas Louise 2021 on viinivalinta, joka tarjoaa laadukasta ja herkullista makuelämystä niin arkipäivän illallisille kuin erityisiin juhlahetkiin. Sen tasapainoinen ja hienostunut makuprofiili tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukkaita viinejä ja haluavat hemmotella makunystyröitään.

Täältä voit helposti tilata Mas Louise 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.