Siirry pääsisältöön
Joshua Jane
Täältä voit helposti tilata Joshua Jane lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Joshua Jane

Yhdistynyt kuningaskunta Pullo 500 ml 3.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Joshua Jane

Joshua Jane on ainutlaatuinen viski, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Sen juuret juontavat Skotlannin ruohoisilta nummilta ja sen valmistuksessa on käytetty parhaita mahdollisia ainesosia, jotka kypsyvät vuosien ajan tammitynnyreissä. Tuloksena on viski, jonka maku on täyteläinen ja moniulotteinen.

Joshua Janen maku on täynnä herkullisia sävyjä. Siinä yhdistyvät tammisen vaniljainen makeus, karamellisoitu sokeri ja hienovaraiset mausteet. Pehmeä suutuntuma ja pitkä jälkimaku tekevät tästä viskistä todella nautittavan ja hienostuneen.

Tämä viski on myös erittäin houkutteleva tuoksultaan. Sen aromissa voi aistia hunajaa, sitrusta ja mausteita, jotka täydentävät sen monipuolista makua.

Joshua Janen parhaimmillaan se tulee esiin nautittuna sellaisenaan tai yhdessä hyvien ystävien kanssa. Sen täyteläinen maku on täydellinen kumppani hyville keskusteluille ja rentoutumiselle. Voit myös kokeilla sitä erilaisissa cocktaileissa tai käyttää sitä ruoanlaitossa antamaan annoksellesi upeaa makua ja syvyyttä.

Joshua Jane tulisi tarjoilla viileänä, mutta ei jääkaappikylmänä, jotta sen aromeja pääsee parhaiten esiin. Noin 15-18 asteen lämpötila on optimaalinen nauttimiseen. Tarjoile viski korkeasta lasista, joka antaa sen aromien levitä ja jäähtyy hitaasti.

Joshua Jane on viski, joka hurmaa kaikenlaiset viskin ystävät. Sen ainutlaatuinen makuelämys ja tyylikäs tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat kokea jotain uutta ja unohtumatonta viskimaailmassa.

Täältä voit helposti tilata Joshua Jane lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.