Siirry pääsisältöön
Juan Gil Silver Label 2020
Täältä voit helposti tilata Juan Gil Silver Label 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Juan Gil Silver Label 2020

Espanja MurciaJumilla Monastrell Pullo 750 ml 15% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Monastrell

Om Juan Gil Silver Label 2020

Juan Gil Silver Label 2020 on monipuolinen ja hienostunut punaviini, joka tarjoaa unohtumattoman elämyksen viinin ystäville. Tämä viini on peräisin Juan Gilin viinitilalta, joka sijaitsee Jumillan alueella Espanjassa. Viini on valmistettu korkealaatuisista Monastrell-rypäleistä, jotka kasvavat alueen kuivassa ilmastossa.

Juan Gil Silver Label 2020:n maku on täyteläinen ja hienostunut, jossa tuntuu tummia marjoja, mausteita ja hienovaraisia tanniineja. Viinin miellyttävä tasapaino tekee siitä erinomaisen valinnan niin ruokailun yhteyteen kuin nautiskeluun sellaisenaankin. Tämä viini sopii erityisen hyvin grillatun lihan, porsaan, riistan ja kypsytettyjen juustojen kanssa.

Tuoksultaan Juan Gil Silver Label 2020 on houkutteleva ja intensiivinen. Siinä voi aistia tuoreen marjojen, kuten mustaherukoiden ja kirsikoiden, makean mausteisuuden ja hienostuneen tammen aromit. Viini houkuttelee ja kutsuu tutustumaan sen moniulotteiseen makumaailmaan.

Juan Gil Silver Label 2020 on parhaimmillaan tarjoiltuna lämpimänä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa viinin täyteläistä luonnetta ja tuo esiin sen moniulotteiset aromit ja maut. Viini kannattaa dekantoida ennen tarjoilua, jotta sen täyteläisyys ja kompleksisuus pääsevät oikeuksiinsa.

Tervetuloa tutustumaan Juan Gil Silver Label 2020 -viiniin, joka tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen viiniharrastajille. Sen hienostunut maku, houkutteleva tuoksu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niin arjen herkutteluun kuin juhlien tarjoiluun. Juan Gil Silver Label 2020 vie sinut matkalle Jumillan alueen viinitarhoille, ja sen makumaailma jättää jälkensä sydämeesi.

Täältä voit helposti tilata Juan Gil Silver Label 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.