Siirry pääsisältöön
Moncaro Trebbiano 2020
Täältä voit helposti tilata Moncaro Trebbiano 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Moncaro Trebbiano 2020

Italia Trebbiano d'AbruzzoAbruzzerna Trebbiano Pullo 375 ml 13% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Trebbiano

Om Moncaro Trebbiano 2020

Moncaro Trebbiano 2020 on raikas ja eloisa valkoviini, joka tarjoaa herkullisen maisteluelämyksen. Tämä viini tulee Italiasta ja on valmistettu kuuluisalla Trebbiano Rypäleellä. Moncaro Trebbiano 2020 on taidokkaasti valmistettu ja se tarjoaa hienostuneen maun sekä moniulotteisen tuoksun.

Sen aromaattinen tuoksu herättää aisteja. Voit löytää tästä valkoviinistä sitrushedelmien, persikan ja kukkien vivahteita. Maussa voit aistia sitruksisuutta ja raikasta hedelmäisyyttä, jota täydentää miellyttävä hentoinen makeus. Tämä viini on täydellinen valinta niille, jotka pitävät keveästä ja raikkaasta valkoviinistä.

Moncaro Trebbiano 2020 sopii täydellisesti nautittavaksi seurustelujuomana tai kevyempien ruokalajien kuten salaattien, äyriäisten tai vaalean kalan kanssa. Sen eloisa ja tasapainoinen maku täydentää täydellisesti näitä ruokalajeja. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan, kun haluat rentoutua ja nauttia hyvästä juomasta.

Tämän valkoviinin optimaalinen palvelulämpötila on noin 8-10 astetta. Tällöin sen aromit ja maut pääsevät parhaiten esille. Voit jäähdyttää sen jääkaapissa noin tuntia ennen tarjoilua tai käyttää jäähdytysastiaa.

Moncaro Trebbiano 2020 on maistuva ja kiehtova valinta valkoviinien ystäville. Sen raikas ja hedelmäinen maku yhdistettynä hienostuneeseen tuoksuun tekee siitä täydellisen valinnan moniin tilanteisiin. Olipa kyseessä illallinen ystävien kanssa tai hetki rentoutumista, tämä valkoviini vie sinut matkalle Italiassa valkoisten rypäleiden maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Moncaro Trebbiano 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.