Siirry pääsisältöön
Nääs Eko Ale
Täältä voit helposti tilata Nääs Eko Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Nääs Eko Ale

Ruotsi Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Nääs Eko Ale

Nääs Eko Ale on herkullinen ja kiehtova olut, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän laadukasta makua ja kestävää alkuperää. Olut on valmistettu luomulaatuisista raaka-aineista, jotka tulevat suoraan Nääsin vanhalta kartanon maaperältä. Tämä antaa oluelle ainutlaatuisen ja kotoisen maun, joka miellyttää vaativimpiakin oluen ystäviä.

Nääs Eko Alella on monipuolinen ja hienostunut makuprofiili. Se on tasapainoinen yhdistelmä aromeja, joissa korostuvat maltainen makeus, kukkaiset sävyt ja kevyen sitruksiset nuotit. Jokainen siemaus tarjoaa nautinnollisen makumatkan, joka jää mieleen pitkäksi aikaa.

Tuoksultaan Nääs Eko Ale on houkutteleva ja raikas. Siinä on havaittavissa kevyitä maltaita sekä hapankirsikkaisia ja hieman mausteisen tyylikkäitä tuulahduksia. Oluen tuoksu kutsuu sinut tutustumaan sen herkulliseen sisältöön ja antaa vihjeitä sen monipuolisesta makuprofiilista.

Nääs Eko Ale sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se myös täydentää hienosti monenlaista ruokaa. Sen kevyt maltainen makeus ja sitruksiset sävyt tekevät siitä mainion kumppanin vaalealle lihalle, kaloille ja kasvisruoille. Olut sopii myös mainiosti juhlatarjoiluihin ja erilaisiin illanistujaisiin.

Oikea serveringstemperatur on myös tärkeää, jotta Nääs Eko Ale pääsee oikeuksiinsa. Suosittelemme tarjoilemaan sitä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tällöin oluen maut pääsevät parhaiten esiin ja sen raikkaus korostuu.

Nääs Eko Ale on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta olutta ja haluavat samalla tukea kestävän kehityksen periaatteita. Sen luomuraaka-aineet ja ainutlaatuinen maku tekevät siitä erottuvan ja ikimuistoisen oluen, joka jättää positiivisen vaikutuksen kaikkiin makunystyröihin.

Täältä voit helposti tilata Nääs Eko Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.