Siirry pääsisältöön
Palazzo Mio Rosso
Täältä voit helposti tilata Palazzo Mio Rosso lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Palazzo Mio Rosso

Italia Cabernet sauvignonMerlotMontepulcianoPrimitivoSangiovese Laatikko 3000 ml 13.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.2g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Merlot, Montepulciano, Primitivo, Sangiovese

Om Palazzo Mio Rosso

Palazzo Mio Rosso on hienostunut viinivalinta niille, jotka arvostavat täyteläistä ja monipuolista makuelämystä. Tämä punaviini on peräisin Italian viinimaailman sydämestä, jossa intohimo, perinne ja laatu kohtaavat.

Palazzo Mio Rosso on valmistettu huolellisesti valittujen rypäleiden sekoituksesta, mikä antaa sille ainutlaatuisen makuprofiilin. Sen runsas ja täyteläinen maku tarjoaa suloisen tervetulon suussa, jossa voit maistaa tummia marjoja, kypsää kirsikkaa ja hienoja mausteita.

Hänen tuoksussaan voi aistia kiehtovan sekoituksen metsäisiä makuja, kuten metsän marjat, kypsät luumut ja aromaattiset yrtit. Jokainen hengitys täyttää ilman herkullisella ja houkuttelevalla tuoksulla, joka lupaa ikimuistoisen juomaolosuhteen.

Palazzo Mio Rosso sopii täydellisesti monenlaiseen ruokailuun. Sen täyteläinen ja monimuotoinen maku takaa, että se parantaa illallista ja juhlia. Voit nauttia siitä juustolautasen, vaaleanpunaisen naudanlihan tai rapean pizzan kanssa. Sen elegantti rakenne ja pitkä jälkimaku tekevät siitä täydellisen valinnan juhlatilaisuuksiin ja sosiaalisiin kohtaamisiin.

Palazzo Mio Rosso tulisi tarjoilla hieman viilennettynä 16-18 asteessa, jotta sen maut pääsevät täyteen kukoistukseensa. Tämä lämpötila auttaa tasapainottamaan viinin tanniinisia ominaisuuksia ja antaa sille mahdollisuuden avautua kaikissa herkullisissa vivahteissaan.

Palazzo Mio Rosso on täydellinen valinta niille, jotka haluavat tuntea itsensä italialaiseksi viinitaloksi. Sen ainutlaatuinen alkuperä, rikas maku, herkullinen tuoksu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä erinomaisen viinin tuntea ja jakaa iloa ystävien ja perheen kanssa.

Täältä voit helposti tilata Palazzo Mio Rosso lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.