Siirry pääsisältöön
Hunter’s Riesling 2022
Täältä voit helposti tilata Hunter’s Riesling 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hunter’s Riesling 2022

Uusi-Seelanti Marlborough Riesling Pullo 750 ml 12% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Riesling

Om Hunter’s Riesling 2022

Tervetuloa maistelemaan Hunter's Riesling 2022 -viinimme, hieno esimerkki upeasta riesling-rypäleestä. Tämä viini on tarkkaan valittu ja huolellisesti valmistettu tarjoamaan unohtumattoman makukokemuksen.

Herkullinen Riesling-viini tulee Hunterin viinialueelta, joka sijaitsee maailmankuulun Australian viinialueen sydämessä. Alueen ainutlaatuinen maaperä ja ilmasto tarjoavat ihanteelliset olosuhteet Riesling-rypäleen viljelyyn. Tämä Hunterin viinialueen viini kutsuu sinut tutustumaan sen alkuperään ja maistamaan sen ainutlaatuista luonnetta.

Hunter's Riesling -viinin maku on raikas, hedelmäinen ja elinvoimainen. Sen sitruunainen ja kypsä omenainen maku täydentävät toisiaan, luoden tasapainoisen ja miellyttävän kokemuksen. Viini on myös kuiva, mikä tekee siitä täydellisen valinnan moniin erilaisiin tilaisuuksiin.

Sen raikas ja houkutteleva tuoksu herättää aistisi heti ensimmäisestä haistelusta. Voit aistia sitrushedelmiä, trooppisia hedelmiä ja kukkaisia vivahteita, jotka tekevät tästä viinistä lumoavan ja houkuttelevan.

Hunter's Riesling 2022 sopii erinomaisesti monenlaisille ruokalajeille. Sen raikas happoisuus ja hedelmäinen maku sopivat täydellisesti simpukoille, grillatulle kalalle, salaatteille ja kevyille äyriäisruoille. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan rentoutumisen hetkessä tai juhlistaa erityisiä tilaisuuksia tämän viinin seurassa.

Suosittelemme tarjoilemaan Hunter's Riesling 2022 -viiniä noin 10-12 asteessa, jotta sen maku ja tuoksu tulevat täydellisesti esiin. Voit nauttia tästä viinistä ystävien kanssa illallisella tai viettää romanttisen iltahetken sen seurassa.

Hunter's Riesling 2022 on valinta, joka jättää pysyvän vaikutuksen makunystyröihin. Tartu tilaisuuteen ja anna tämän viinin viedä sinut ainutlaatuiseen makumatkaan Hunterin viinialueen kiehtovaan maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Hunter’s Riesling 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.