Siirry pääsisältöön
Hannas Skumtomte
Täältä voit helposti tilata Hannas Skumtomte lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hannas Skumtomte

Ruotsi Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 9.3g / 100ml
Pakkaus Purkki

Om Hannas Skumtomte

Hanna's Skumtomte on herkullinen herkku, joka vie sinut maistelemaan perinteisen jouluajan makujen maailmaan. Näiden ihanien makeisten alkuperä juontaa juurensa Pohjoismaiden jouluperinteisiin ja ne valmistetaan tinkimättömällä intohimolla ja käsityötaidolla.

Jokainen Skumtomte on täynnä makua ja pehmeyttä, joka sulaa suussa kuin luminen pakkaspäivä. Näihin taianomaisiin herkkuihin on käytetty vain parhaita luontaisia ainesosia, kuten raikasta maitoa, korkealaatuista sokeria ja herkullisia marjamehuja. Tämä yhdistelmä tekee jokaisesta palasta vastustamattoman nautinnon.

Skumtomten ainutlaatuisuus ei rajoitu vain sen maistuvaan koostumukseen, vaan myös sen herkulliseen ja houkuttelevaan tuoksuun. Aukaistessasi pakkauksen ilmestyy sisältä esiin tuoreiden marjojen, jouluisen maustamisen ja lämpimän kinuskin tuoksu, joka saa veden kielelle ja herättää miellyttäviä muistoja joulunodotuksesta.

Hanna's Skumtomte sopii täydellisesti joulunajan juhlahetkiin ja tarjoiltavaksi niin itselle kuin vieraillekin. Nämä herkulliset makeiset voit nauttia sellaisenaan joulupuurolla tai kahvikupin kylkiäisenä. Ne sopivat myös mainiosti joulun herkkukorin täytteeksi ja niistä voi loihtia herkullisia jälkiruokia, kuten pikkuleipiä ja karkkiruusuja.

Parhaan makunsa ja pehmeytensä Skumtomte saa tarjoillessa huoneenlämpöisenä, jolloin sen maut ja aromit pääsevät täyteen loistoonsa. Voit myös jäähdyttää niitä hieman jääkaapissa, jos haluat nauttia raikkaasta suutuntumasta.

Hanna's Skumtomte on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat tuoda joulun taikaa ja makua elämäänsä. Sen ainutlaatuinen resepti ja herkulliset maut luovat unohtumattomia hetkiä joulun pyhinä. Ota siis hetki itsellesi ja nauti ihanan pehmeistä Skumtomteista joulun riemukkaassa tunnelmassa.

Täältä voit helposti tilata Hannas Skumtomte lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.