Siirry pääsisältöön
Grand Sud Merlot 2022
Täältä voit helposti tilata Grand Sud Merlot 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Grand Sud Merlot 2022

Ranska Pays d'OcLanguedoc-Roussillon Merlot Pullo 1000 ml 13.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Merlot

Om Grand Sud Merlot 2022

Grand Sud Merlot 2022 on hieno punaviini, joka on valmistettu Ranskasta peräisin olevasta Merlot-rypäleestä. Tämän viinin ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat pehmeitä ja täyteläisiä viinejä.

Grand Sud Merlot 2022:ta leimaa sen rikas maku ja täyteläinen koostumus. Sen pehmeät tanniinit ja kypsät hedelmäiset maut luovat harmonisen ja houkuttelevan makuprofiilin. Viinin täyteläisyyttä tasapainottavat hienovaraiset mausteiset vivahteet, jotka tekevät siitä erityisen nautittavan.

Viinin hieno aromi viehättää myös kaikkein vaativimmatkin harrastajat. Sen tuoksussa voi havaita tummia marjoja, kuten kirsikoita ja luumuja, sekä kevyitä mausteisia ja pippurisia sävyjä. Tämä herkullinen ja houkutteleva tuoksu tekee Grand Sud Merlot 2022:sta hienon valinnan niille, jotka haluavat kokea viininharrastuksen täyden aistillisen ilon.

Grand Sud Merlot 2022 sopii täydellisesti pariksi monenlaisille ruoille. Sen tasapainoinen ja täyteläinen maku sopii erityisen hyvin punaisen lihan, pastan ja kovien juustojen kanssa. Viinin pehmeät tanniinit ja runsas koostumus täydentävät näiden ruokien makua ja luovat täydellisen makuelämyksen.

Viinin optimi serveringstemperatur är 16-18 grader Celsius. Tämä lämpötila korostaa viinin täyteläisiä ja rikkaita makuja parhaiten ja tarjoaa täydellisen nautintokokemuksen. Huomaa kuitenkin, että tämä on vain suositeltu lämpötila ja voit säätää sen mieltymystesi mukaan.

Grand Sud Merlot 2022 on loistava valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja herkullista punaviiniä. Sen monipuoliset ominaisuudet, kuten pehmeät tanniinit, täyteläinen maku ja hienostunut aromi tekevät siitä täydellisen valinnan niin ruoan kanssa nautittavaksi kuin myös erityisiin juhlahetkiin. Ei ole ihme, että Grand Sud Merlot 2022 on valikoimassaan yksi myydyimmistä ja arvostetuimmista viineistä.

Täältä voit helposti tilata Grand Sud Merlot 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.