Siirry pääsisältöön
Oiva Strawberry-Mango
Täältä voit helposti tilata Oiva Strawberry-Mango lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Oiva Strawberry-Mango

Suomi Pullo 330 ml 4.5% vol
Aromiprofiili
75%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 8.7g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Oiva Strawberry-Mango

Tuoretta ja herkullista Oiva Strawberry-Mangoa tarjoillaan täynnä maun ja tuoksun herkullisuutta. Tämä ainutlaatuinen sekoitus tarjoaa raikkaan maun yhdistelmän makeaista mansikoista ja mehukkaista mangoista. Marjat ja hedelmät kypsytetään huolellisesti, jotta niiden maut ja aromit säilyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

Oiva Strawberry-Mango on kotoisin parhaista marjojen ja hedelmien viljelyalueilta, joten voit olla varma sen korkeasta laadusta. Sen raikas ja makea maku tekee siitä täydellisen valinnan kesäjuomaksi tai puolueiden tarjottavaksi. Voit myös nauttia sitä yksinkertaisesti rentoutuessa tai piristää päivääsi virkistävällä makuhermojen herättäjällä.

Herkullinen mausteet eivät jää vain makuun ja tuoksuun, vaan ne tarjoavat myös monia ravintotekijöitä. Mansikka-mango sekoitus on täynnä vitamiineja, kuitua ja antioksidantteja, jotka tukevat terveellistä elämäntapaa ja hyvinvointia. Tämä herkku sopii täydellisesti kevyisiin aamiais- tai välipalaruokiin ja voi myös toimia herkullisena lisäyksenä jälkiruokiin tai jääteiden maustukseen.

Oiva Strawberry-Mango tulisi tarjoilla viileänä tai jääkylmänä, jotta sen raikas maku ja energisoiva tuoksu pääsevät täysin oikeuksiinsa. Voit nauttia sitä suoraan jääkaapista tai lisätä siihen jäitä pitääksesi sen viilentävänä pitkään. Voit myös kokeilla sitä jäädytettynä tai tehdä siitä herkullisia jäädykkeitä tai juomia.

Oiva Strawberry-Mango tarjoaa täydellisen yhdistelmän herkullisia makuja ja terveellisiä ravintoaineita. Olit sitten rentoutuksessa tai tarjoat sitä ystävillesi, tämä herkku on taatusti kaikkien suosikki. Ei ole parempaa tapaa nauttia makeista mansikoista ja mehukkaista mangoista kuin Oiva Strawberry-Mango - se on täydellinen matka maukkaan herkuttelun maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Oiva Strawberry-Mango lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.