Siirry pääsisältöön
Ferrari Brut Organic
Täältä voit helposti tilata Ferrari Brut Organic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ferrari Brut Organic

Italia TrentoTrentino-Alto Adige Chardonnay Pullo 750 ml 12.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Ferrari Brut Organic

Ferrari Brut Organic on laadukas kuohuviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen samalla kunnioittaen ympäristöä ja kestävää kehitystä. Tämä herkullinen kuohuviini on peräisin Pohjois-Italiasta, jossa sijaitsee Ferrarin perinteikäs viinitila. Alueen ainutlaatuiset maaperä ja ilmasto luovat täydelliset olosuhteet viinirypäleiden kasvulle ja kehittymiselle.

Ferrari Brut Organic tarjoaa raikkaan ja hedelmäisen maun, joka on tasapainossa miellyttävän hapokkaalla luonteella. Sen hienostunut ja hienovarainen maku täydentyy sitruksen ja omenan vivahteilla, jotka jättävät jälkimaun suuhun.

Kuohuviinin hieno ja miellyttävä tuoksu tuo esiin raikkaita hedelmäisiä sävyjä, kuten vihreää omenaa, sitruunankuorta ja kevyitä kukkaistuoksuja. Sen eleganteilla aromilla on taipumusta houkutella kaikki aistisi heräämään ja nauttimaan tästä ainutlaatuisesta juomasta.

Ferrari Brut Organic on ihanteellinen valinta monille eri ruokalajeille. Sen raikas hapokkuus sopii täydellisesti mereneläville, pikkupurtaville ja salaateille. Tämän kuohuviinin herkullinen maku ja pirteä hienostuneisuus täydentävät myös pastaruokia ja kevyitä kalaruokia.

Optimaalisen maun ja elegantin kokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoamaan Ferrari Brut Organic -kuohuviiniä jäähdytettynä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tähän lämpötilaan jäähdytettynä kuohuviinin maku ja aromi tulevat parhaiten esiin, mikä antaa parhaan mahdollisen juomakokemuksen.

Ferrari Brut Organic tarjoaa juomanautintoa juhlallisissa tilaisuuksissa, romanttisissa illallisissa tai yksinkertaisesti silloin kun haluat nautiskella laadukkaasta ja kestävästä kuohuviinistä. Siitä tulee varmasti monien gastronomisten seikkailujen kruunu, joka ilahduttaa ja täyttää vaativimmatkin juomakulttuurin harrastajat.

Täältä voit helposti tilata Ferrari Brut Organic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.