Siirry pääsisältöön
Château Bouscassé  2018
Täältä voit helposti tilata Château Bouscassé 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Château Bouscassé 2018

Ranska MadiranFrankrike sydväst Cabernet francCabernet sauvignonTannat Pullo 750 ml 13.5% vol 2018
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Humalahakuisuus
83%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018
Rypälelajikkeet Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Tannat

Om Château Bouscassé 2018

Château Bouscassé 2018 on ranskalainen viini, joka tarjoaa ylivoimaista makuelämystä. Tämä viini on valmistettu Etelä-Ranskan parhaista viinirypäleistä, ja sen hienostunut maku ja aromi tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat laatua ja tyylikkyyttä.

Château Bouscassé 2018:n alkuperä juontaa juurensa Gasconyn kauniille viinimaille, joissa viinipuut nauttivat ihanteellisesta ilmastosta ja maaperän ominaisuuksista. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä antaa viinille sen omintakeiset ja monimuotoiset maut, jotka tekevät siitä todellisen herkkupalan.

Château Bouscassé 2018:n maussa voi havaita tumman marjaisia sävyjä, kuten kypsää mustikkaa ja luumua, sekä hienostuneita mausteita, kuten vaniljaa ja pippuria. Viinillä on myös raikas hapokkuus ja täyteläinen tanniinisuus, jotka takaavat sen hyvän tasapainon ja pitkän jälkimaun.

Château Bouscassé 2018:n tuoksu on hurmaava ja houkutteleva, jossa voi aistia tumman marjaisia ja kukkaisia sävyjä. Tuoksu kutsuu maistamaan viiniä ja kokeilemaan sen monipuolisuutta erilaisten ruokien kanssa.

Château Bouscassé 2018 on täydellinen kumppani monenlaisille ruoille, kuten grillatulle lihalle, riistalle ja koville juustoille. Viini voi myös olla nautittava sellaisenaan rentouttavana juomana illanvieton lomassa.

Château Bouscassé 2018 suositellaan tarjoiltavaksi hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa, jotta sen aromit ja maut pääsevät parhaiten esille.

Siis jos etsit korkealaatuista ja tyylikästä viiniä, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen, ei kannata ohittaa Château Bouscassé 2018:a. Sen hienostunut maku ja aromi sekä monipuolisuus ruokien kanssa tekevät siitä täydellisen valinnan niin erityistilaisuuksiin kuin rentoihin illanviettoihinkin.

Täältä voit helposti tilata Château Bouscassé 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.