Siirry pääsisältöön
Hernö Old Tom Gin
Täältä voit helposti tilata Hernö Old Tom Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hernö Old Tom Gin

Ruotsi Västernorrlands länHärnösands kommun Pullo 500 ml 43% vol
Sokeripitoisuus 1.9g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Hernö Old Tom Gin

Hernö Old Tom Gin on suosittu ginibrändi, joka on valmistettu perinteisiä menetelmiä kunnioittaen. Tämä uniikki gini tuo mukanaan pienen palasen historiaa ja perinnettä, sillä se on saanut inspiraatiota 1800-luvun Old Tom gineistä.

Hernö Old Tom Gin valmistetaan käsin Ruotsissa, tarkoin valituista raaka-aineista. Sen maussa korostuvat tinkimättömän laadukkaat katajanmarjat sekä tarkkaan valitut yrtit ja mausteet. Tämä luo ginille tasapainoisen ja moniulotteisen maun, joka vie sinut makumatkalle menneeseen aikaan.

Jokainen lasillinen Hernö Old Tom Ginia on ilo aisteille, sillä sen tuoksu on herkullisen raikas ja aromaattinen. Voit erottaa siitä metsän havumetsän tuoksun, katajanmarjojen intensiivisen maun sekä hienovaraisen sitruunaisen vivahteen.

Tämä gini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai hyvin valmistettujen cocktailien pohjana. Voit kokeilla sitä esimerkiksi perinteisen Tom Collins -cocktailin tai klassisen Martinezin valmistuksessa. Se antaa jokaiselle drinkille oman, persoonallisen luonteen.

Hernö Old Tom Gin tarjoillaan parhaiten viileänä, noin 10-15 asteen lämpötilassa. Tällöin sen maut pääsevät parhaiten esiin ja antavat nautiskelijalle täydellisen makuelämyksen. Voit nauttia sitä esimerkiksi jääpalojen kanssa, joiden avulla sen aromit avautuvat vieläkin paremmin.

Hernö Old Tom Gin on valinta kaikille, jotka arvostavat perinteitä, korkeaa laatua ja makumaailman monipuolisuutta. Tämä gini vie sinut matkalle menneeseen aikaan, tarjoten samalla modernin twistin. Sillä on taatusti paikka juhlissasi tai rentoutumishetkissäsi.

Täältä voit helposti tilata Hernö Old Tom Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.